Nild Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Witam, olej zaczął mi wyciekać z mojego amorka, i mam dylemat poniewaz nie wiem jaki rozmiar uszczelek jest mi potrzebny, nigdy sam nie kupowałem ich, więc nie wiem nawet jak je zmierzyć. Czy ktoś ma takiego amorka i serwisował go oraz wie jaki jest rozmiar potrzebny? Pozdrawiam Nild Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Znalezienie tego na stronie Marzocchi zajęło mi 2 minuty. Może odrobinę chęci? http://www.marzocchi.com/template/detailProdotti.asp?LN=UK&idIU=2462&idC=1685&IdFolder=113&idMY=28182&uf=IU&IdOggetto=28049 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nild Napisano 16 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2012 to jest ten rozmiar tak? - ø32mm Alloy Stanchions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.