Mlodziutki Napisano 27 Października 2012 Autor Napisano 27 Października 2012 Za 3600zl mam go z hamulcami xt myślę że przerzutka xt i manetki slxy to są tanie rzeczy i po jakimś czasie da radę je wymienić A i jeszcze nie rozumiem twojej dygresji z korbą przecież tam jest M522 chyba nie jest najtańsza
99tomcat Napisano 27 Października 2012 Napisano 27 Października 2012 m522 to najtańsza korba do napędu dyna sys. Wszystko inne ma już zintegrowaną ość i lekko 200-300 gram mniej waży. Za 3200 to ten rocznik 2012 to nic specjalnego serio. Magnesem może być amor, tylko bardzo nietypowa zabawka. Rocznik 2011 był dużo bardziej z głową poskładany moim zdaniem. Tańszy amor ale lepsze elementy napędu i hamulce. Jeśli zdecydujesz się na ten 2012 to takie m596 spokojnie starczą, a kilka stówek powinno zostać w kieszeni. Ogólnie wydasz 3600 i dostaniesz rower poza hamplami xt poskładany na deore. to jest dobre, ale w rowerach o 1.5 tańszych Jak już jesteśmy w niemcach to taki cube ltd czy np radony za podobną kasę są poskładane sensowniej.
Mlodziutki Napisano 27 Października 2012 Autor Napisano 27 Października 2012 Jakoś nie przekonują mnie m596 a jeśli chcę ten rower pod upragde po jakimś czasie to myślę że xt będą dobre a co do korby to i ją można po jakimś czasie wymienić Np na slxa lub coś innego .
99tomcat Napisano 27 Października 2012 Napisano 27 Października 2012 Jakoś nie przekonują mnie m596 a jeśli chcę ten rower pod upragde po jakimś czasie to myślę że xt będą dobre a co do korby to i ją można po jakimś czasie wymienić Np na slxa lub coś innego . Problem taki, że jak wspomniałem radon czy cube sa po prostu bardziej opłacalne za te pieniądze. Tak samo polskie mbike unibike itp Może jestem dziwny ale wolał bym mieć lepszy napęd niż najtańsza a za to hamulce xt. Poza tym dowiedz się jakie to xt- jak rocznik 2012 to ok,ale takie sprzed 2-3 sezonów to była kiszka.
Mlodziutki Napisano 28 Października 2012 Autor Napisano 28 Października 2012 Przespałem się z tym co Tomcat mi powiedział i zdecydowałem że jutro może przejadę się lub przedzwonie i spytam się ile bym musiał dopłacić do korby M552 bo wychodzi jakieś 200-300g korzystniej Jeśli dopłata nie będzie strasznie znacząca to nie mam nic do stracenia Co do manetek,przerzutek to jest akurat żaden problem bo jakiejś dużej przepaści nie ma między deore a slx i to się da po jakimś czasie wymienić już na xt
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.