pasqdny Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 ankieta na zyczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbar Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Myślę, że wielu osób nie stać Spora część też nie jest przekonana do 29, a coraz bardziej popularny staje się też pośredni wymiar :-) Tak czy inaczej, co najmniej ze dwa sezony mam zamiar śmigać na 26... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIZIU Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Hmmm, gdybym dziś kupował to bym zwrócił na nie uwagę. Na początku roku nawet nie wiedziałem że coś takiego istnieje Osobiście nie widzę sensu zmiany ale za 2-3 lata może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yhek Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Przecież taka ankieta od kliku dni znajduje się na forum, po co dublować? http://www.forumrowerowe.org/topic/123689-ankieta-czy-rozwazasz-przejscie-z-26er-na-29er/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 16 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Października 2012 @yhek: kurde, używajcie przycisku 'zgłoś'... Zamykam i odsyłam do tematy z linku powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
pasqdny
ankieta na zyczenie
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.