wojtaszek Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Kupiłem NRX E-RL, chciałbym się upewnić, że to na pewno on, lecz nie widzę nigdzie dokładnego modelu. Jest możliwość sprawdzenia, że to na pewno on np. po nr seryjnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilio3 Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Wpisz nazwę w google i szukaj w grafice czy się zgadza to co na zdjęciu z tym co masz w rowerze/ręku i problem rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Z doświadczenia wiem, że to bardzo słaba metoda. Nawet na stronie producenta zdjęcia często nie pasują do opisów. Sprawdź, jakie regulacje posiadasz, który rocznik (dwie pierwsze cyfry numeru seryjnego) i zajrzyj na stronę Suntoura lub do katalogu i przejrzyj specyfikacje. Pozostaje jeszcze napisanie do centrali, może podadzą Ci te informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mam16v Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 nrx e ma aluminiowe górne golenie (czyli magnesik i jedziesz...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.