wojtas7 Napisano 15 Października 2012 Napisano 15 Października 2012 Zapraszam wszystkich na fajny rajd na orientację, wszystko na http://tropiciel.org
mewek Napisano 15 Października 2012 Napisano 15 Października 2012 Polecam! Brałam udział dwa razy na trasie pieszej i impreza jest po prostu świetna! Teraz biegać nie mogę, dlatego w tej edycji chciałabym wystartować na rowerze. Póki co poszukuję do pary nawigatora
jeson Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Hej Ja jestem z Twardogóry i bardzo chętnie do kogoś dołączę w opcji obojętnie której ( rower/piesza ). Tereny z moich okolic jako tako znam więc może się przydam. Jakby co to proszę o kontakt mailowy: jeson1@tlen.pl. Żeby nie było forma średnia .
mewek Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Ja póki co jestem zapisana pojedynczo na trasę rowerową i szukam nawigatora bo jak się okazało na poprzednich edycjach, kondycja jest bardzo ważna, ale nawigacja jeszcze ważniejsza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.