Skocz do zawartości

[Zawody] - wszystkie znane do konca roku

anys

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Sporo szukałem i praktycznie nic nie znalazłem, otóż interesują mnie wszystkie imprezy (typu XC, Maraton MTB), które odbędą się w paź,list,grud 2012. Wiem, że jest koniec sezonu, no ale mopże jeszcz jakies zawody gdzieś tam są :)

Miejsce nie gra roli (Polska)

Napisano

Trudno cokolwiek znaleźć bo wyścigi XC i maratony jeździ się do ~ połowy października... Jak chcesz się ścigać to przełaje.. :)

Może znajdzie się jeszcze kilka (dosłownie) ale będą to bardzo małe, regionalne wyścigi.

Jest jeden wyścig o którym ja wiem. 11.11.2012 - IV Rowerowy Puchar Niepodległości w Osiecznej.

• Mod Team
Napisano

a co - źle zaplanowałeś kalendarz albo za późno zacząłeś trenować, teraz masz szczyt i teraz Cię nosi :devil: ?

znam to uczucie i sam tak mam regularnie. Skorzystaj z ładnej końcówki jesieni i jedź w Bieszczady obejrzeć słynne barwy jesieni - wyżyjesz się a i ducha ukoisz :)

Napisano

Następne XC po tych zawodach wspomnianych przez YgreKa to chyba w marcu w Orzeszu ;)

Ale na jesieni jest zawsze trochę imprez przygodowych i na orientację, w których też warto wziąć udział.

• Mod Team
Napisano

Zajrzałem też do oficjalnego kalendarza PZKOL - ubogo. Teraz zaczyna się sezon przełajówek a najbliższy maraton to doświadczysz u Zamany gdzieś w marcu.

Napisano

Muszę zobaczyć tą słowację :D jeśli nie będzie zakończenia działkowego w ten weekend :D to chyba się stawie u naszych sąsiadów ;)

Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka

Napisano

A może ktoś wie coś więcej o tej rakovej jaka trasa może mapka gdzieś jest ? Bo na stronie tylko jak by ulotka reklamowa nic po za tym, chyba że słabo szukałem ;)

Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka

Napisano

regulamin forum 2i, treść cytatu usunięta przez moderatora

no nic wiecej raczej nie ma

dwa tyg temu bylem tam na uphillu i podobnie tez cos w stylu skanu plakatu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...