anys Napisano 15 Października 2012 Napisano 15 Października 2012 Witam, Sporo szukałem i praktycznie nic nie znalazłem, otóż interesują mnie wszystkie imprezy (typu XC, Maraton MTB), które odbędą się w paź,list,grud 2012. Wiem, że jest koniec sezonu, no ale mopże jeszcz jakies zawody gdzieś tam są Miejsce nie gra roli (Polska)
YgreK Napisano 15 Października 2012 Napisano 15 Października 2012 Trudno cokolwiek znaleźć bo wyścigi XC i maratony jeździ się do ~ połowy października... Jak chcesz się ścigać to przełaje.. Może znajdzie się jeszcze kilka (dosłownie) ale będą to bardzo małe, regionalne wyścigi. Jest jeden wyścig o którym ja wiem. 11.11.2012 - IV Rowerowy Puchar Niepodległości w Osiecznej.
miskov17 Napisano 15 Października 2012 Napisano 15 Października 2012 Teraz to tylko został Harpagan i Nocka masakra...
Mod Team mrmorty Napisano 15 Października 2012 Mod Team Napisano 15 Października 2012 a co - źle zaplanowałeś kalendarz albo za późno zacząłeś trenować, teraz masz szczyt i teraz Cię nosi ? znam to uczucie i sam tak mam regularnie. Skorzystaj z ładnej końcówki jesieni i jedź w Bieszczady obejrzeć słynne barwy jesieni - wyżyjesz się a i ducha ukoisz
Pinio46 Napisano 15 Października 2012 Napisano 15 Października 2012 No ja też bym gdzieś śmignął jeszcze a tu d**a zbita
mewek Napisano 15 Października 2012 Napisano 15 Października 2012 Następne XC po tych zawodach wspomnianych przez YgreKa to chyba w marcu w Orzeszu Ale na jesieni jest zawsze trochę imprez przygodowych i na orientację, w których też warto wziąć udział.
Mod Team mrmorty Napisano 15 Października 2012 Mod Team Napisano 15 Października 2012 Zajrzałem też do oficjalnego kalendarza PZKOL - ubogo. Teraz zaczyna się sezon przełajówek a najbliższy maraton to doświadczysz u Zamany gdzieś w marcu.
jacekp Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 na Slowacji mozna sie scigac w ten weekend w Rakovej chyba cos w rodzaju XC a w Zilinie uphill
Grand231 Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 Gdzie jest ten uphill w żylinie?, jacekp masz jakiegoś linka?.
Pinio46 Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 Muszę zobaczyć tą słowację jeśli nie będzie zakończenia działkowego w ten weekend to chyba się stawie u naszych sąsiadów Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka
jacekp Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 Gdzie jest ten uphill w żylinie?, jacekp masz jakiegoś linka?. http://cyklopozitiv.bikepoint.sk/clanky/aminostar-sprintpolom-strecno-2012/ troche daleko i wplacajac na miejscu chyba drozej zastanawiam sie czy do Rakovej nie pojechac
Pinio46 Napisano 18 Października 2012 Napisano 18 Października 2012 A może ktoś wie coś więcej o tej rakovej jaka trasa może mapka gdzieś jest ? Bo na stronie tylko jak by ulotka reklamowa nic po za tym, chyba że słabo szukałem Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka
jacekp Napisano 18 Października 2012 Napisano 18 Października 2012 regulamin forum 2i, treść cytatu usunięta przez moderatora no nic wiecej raczej nie ma dwa tyg temu bylem tam na uphillu i podobnie tez cos w stylu skanu plakatu
Piomtb Napisano 22 Października 2012 Napisano 22 Października 2012 11.11 odbędzie się ostatnia impreza XC w rejonie woj. Łódzkiego. Impreza cykliczna, nie ma jakiegoś dużego rozmachu ale zwykle u nas kończymy tam wyścigowy sezon. Na razie jest tylko krótka wzmianka na stronie http://www.cyklomaniak.pl/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.