qb41 Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Witam Zakupiłem hamulce shimano 445 komplet z racji tego, że mocowania w rowerze mam IS musiałem zakupić adaptery. na przód podszedł bez problemu natomiast na tył taki sam niestety jest za mały. Tarcze mam 160mm. Czy do tyłu muszę kupić adapter dla tarczy 180mm żeby zgrał się z zaciskiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Dokładnie.ten sam adapter pozwala zamontować tarcze 180 z przodu i 160 z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Dzięki za szybką odpowiedz więc jutro oddam ten adapter i wymienie na większy. Miałem wątpliwości właśnie co do tego. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Na adapterze powinno być 160R albo 180F, wtedy będzie pasował na tył pod 160mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.