Marcin123321 Napisano 14 Października 2012 Napisano 14 Października 2012 Witam Mam takie pytanie co sądzicie o tym rowerku :http://www.goride.pl/eurobike-expert-2012-gratisy-deore-p-68.html Dostępny jest w promocji. Czy warty jest tej ceny??
Michauuu Napisano 14 Października 2012 Napisano 14 Października 2012 Wg mnie nie warto.nie chciałbyś czegoś używanego?
WodnikOlszynek Napisano 14 Października 2012 Napisano 14 Października 2012 Witam Dostępny jest w promocji. Czy warty jest tej ceny?? Nope, taka 'promocja', że wciąż jest zbyt drogi biorąc pod uwagę wyposażenie niektórych rowerów z tej półki cenowej. Dziwnym trafem te polskie 'składaki' z Eurobike jakoś nie zdobywają szturmem rynku...
Marcin123321 Napisano 14 Października 2012 Autor Napisano 14 Października 2012 Nope, taka 'promocja', że wciąż jest zbyt drogi biorąc pod uwagę wyposażenie niektórych rowerów z tej półki cenowej. Dziwnym trafem te polskie 'składaki' z Eurobike jakoś nie zdobywają szturmem rynku... O jakich rowerach mówisz z tej półki??/ Wydawało mi się, że ten jest na deore a w tych pieniądzach nie zawsze tak jest, ale nie jestem specjalistom.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.