giant2000 Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Kto wie gdzie mozna kupic w trojmiescie kask azonica T-55. Normalnie kupilbym via net ale nie znam rozmiaru wiec chce przymierzyc Z tego co sie juz dowiedzialem to: - wysepka odpada - nie prowadza sprzedarzy produktow tej firmy - w mk-biku tymczasowo nie maja bylbym wdzieczny za nazwy/www/adresy sklepow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurekrybak Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 www.bike-center.pl za 300 zł;];] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giant2000 Napisano 6 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2006 www.bike-center.pl za 300 zł;];] hehe dzieki ale troche pozno poza tym bylem tam swego czasu ale mieli tylko za duzy dla mnie rozmiar L a ja nie chcialem bez przymiarki brac M wiec na dzien dzisiejszy mam extra 661 comp... no moze juz nie taki extra bo troche przezyl :] ale nie jest zly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysiek Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 a opłaca się go kupić za 265 zl na allegro ? a wogle co o nim myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.