Skocz do zawartości

[koła +opony]ZTR ALPINE Black Comp 26" SCHWALBE RAPID ROB

birkman1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie wszystkich, mam do kupienia kompletne koła ZTR ALPINE Black Comp 26"cali z 36 szprychami + opony SCHWALBE RAPID ROB 26X2.25 z bialym paskiem waga przedniego kola kompletnego wraz z opona to 1980gram,nigdzie nie moge znalezc tej felgi,żeby uzyskac informacje.Prosze o pomoc.Zdjecia przesle na e-mail.

post-159538-0-01446100-1350054854_thumb.jpg

Napisano

O stronie producenta nie pomyślałeś? Model Alpine: Alpine Rims .

tylko to nie sa te felgi zalaczylem zdjecie wyraznie widac 36szprych i wersja ZTR ALPINE BLACK TO GRUBO PONAD 1000PLN ZA KOMPLET.

POZDRAWIAM.

Napisano

Możesz dać wyraźniejsze/większe zdjęcia?

Masa przedniego koła wskazuje na niezły klocek (nawet pomijając oponę), nie na lekkie i drogie komponenty. Piasta to na pewno jakiś budżetowy wytwór.

Napisano

ZTR Alpine w czarnej wersji - Stan's podaje wagę 28 i 32 szprychy 330g , natomiast wersja białej obręczy dla 28 i 32 350g.

Dlatego obręcz z większą ilością otworów na pewno nie będzie cięższa.

Napisano

Tylko ZTR Flow oraz ZTR Flow EX ma 36 otwory i to tylko pod 29".

Też mi jakim wałkiem pachnie.

No i nalepki obręczy też jakieś dziwne,no chyba że zdjęcie coś z nie teges.

Koła byly zalozone na UNIVEGA ALPINA SL-1 odrobine zmodyfikowany.

Nie mam mozliwosci dolozyc zdjec w wysokiej rozdzielczosci .Bardzo prosze o kontakt na e-mail.

birkman1@wp.pl

wtedy zdjecia przesle rowniez na e-mail.

Cholera tylko te naklejki przynajmniej wygladaja na oryginaly.

Napisano

Może podaj swój budżet, to na pewno dostaniesz sensowne propozycje. Te koła wyglądają na bardzo tanie z doklejonymi naklejkami.

Po prostu takiej obręczy jak ZTR Alpine 36otw nie ma i nie było...

Napisano

ZTR Alpine mógł być na 36 otworów, jeśli jakiś producent by sobie zażyczył to by OEM'a dla nich zrobili, ale to na pewno nie jest Alpine, nawet profil jest zupełnie inny.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...