@lek Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Panie moderatorze, a może dasz mi bana za to że jeżdżę na rowerze Dzisiaj dostałem takie ostrzeżenie myślę, że warto zrobić promocję i mam nadzieję że pana Langa wyzywał już nie będziesz Post był pisany chyba kilka miesięcy temu i nawet nie wiem o jaki chodzi, może zacytujesz go Poprzednio: "Lang, to by dupę ruszył w góry" - za brak kultury! tydzień moderacji Widać, że jesteś fanatykiem Langa i wlazłbyś mu do **** bez mydła, ale w tym swoim moderowaniu zaczynasz być coraz bardziej żałosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Żałosny to niestety jesteś ty, bo raz, że zaśmiecasz forum a dwa że nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Dostałeś od mrmorty minus 4 punkty ostrzeżeń i teraz masz 0 a ty jeszcze mu za to zakładasz temat i wyzywasz od faszystów. Brawo, na jego miejscu dodałbym ci jeszcze +8 za nadgorliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 12 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Dzięki Schwef @lek - tak jak napisał mój przedmówca, jesteś niestety żałosny. Wczoraj przeglądając forum pomyślałem, że wyzeruję Ci konto bo piszesz z sensem itd. Jak pomyślałem tak i zrobiłem. Niestety nie da się wykasować punktów bez wysyłania ostrzeżenia, ale w tytule dostałeś info o promocji. Co lepsze - był tam nawet emoticon . Pierwsza myśl - chłopak się pomylił, druga - ale mógł mi napisać pw i nie byłoby tego kwasu na forum. Wiem, że błądzenie jest rzeczą ludzką, ale brak kultury to już pod żadną sentencję/przysłowie nie podpada. Twoje zachowanie podważa niestety zasadność robienia "promocji" użytkownikom. Przywracam wszystkie punkty sprzed "promocji", razem masz już 7 i tym samym witam w gronie kandydatów do bana w przyszłości. Byłbym zapomniał - nie jeżdżę na maratonach pana Langa od 2009 r od kiedy to zostawił straszny syf po edycji w Olsztynie i nigdzie nie mam zamiaru włazić bez mydła. W kwestii mydła - w jakich Ty czasach żyjesz? Teraz to się stosuje lubrykaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.