Skocz do zawartości

[mrmorty] nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu

@lek

Rekomendowane odpowiedzi

Panie moderatorze, a może dasz mi bana za to że jeżdżę na rowerze :icon_question:

Dzisiaj dostałem takie ostrzeżenie :laugh:

myślę, że warto zrobić promocję i mam nadzieję że pana Langa wyzywał już nie będziesz :P

Post był pisany chyba kilka miesięcy temu i nawet nie wiem o jaki chodzi, może zacytujesz go :icon_question:

Poprzednio:

"Lang, to by dupę ruszył w góry" - za brak kultury!

tydzień moderacji

Widać, że jesteś fanatykiem Langa i wlazłbyś mu do **** bez mydła, ale w tym swoim moderowaniu zaczynasz być coraz bardziej żałosny :icon_exclaim:

Żałosny to niestety jesteś ty, bo raz, że zaśmiecasz forum a dwa że nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Dostałeś od mrmorty minus 4 punkty ostrzeżeń i teraz masz 0 a ty jeszcze mu za to zakładasz temat i wyzywasz od faszystów. Brawo, na jego miejscu dodałbym ci jeszcze +8 za nadgorliwość.

• Mod Team

Dzięki Schwef :)

@lek - tak jak napisał mój przedmówca, jesteś niestety żałosny. Wczoraj przeglądając forum pomyślałem, że wyzeruję Ci konto bo piszesz z sensem itd. Jak pomyślałem tak i zrobiłem. Niestety nie da się wykasować punktów bez wysyłania ostrzeżenia, ale w tytule dostałeś info o promocji. Co lepsze - był tam nawet emoticon :yes: .

Pierwsza myśl - chłopak się pomylił, druga - ale mógł mi napisać pw i nie byłoby tego kwasu na forum. Wiem, że błądzenie jest rzeczą ludzką, ale brak kultury to już pod żadną sentencję/przysłowie nie podpada. Twoje zachowanie podważa niestety zasadność robienia "promocji" użytkownikom.

Przywracam wszystkie punkty sprzed "promocji", razem masz już 7 i tym samym witam w gronie kandydatów do bana w przyszłości.

Byłbym zapomniał - nie jeżdżę na maratonach pana Langa od 2009 r od kiedy to zostawił straszny syf po edycji w Olsztynie i nigdzie nie mam zamiaru włazić bez mydła. W kwestii mydła - w jakich Ty czasach żyjesz? Teraz to się stosuje lubrykaty :devil:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...