Skocz do zawartości

[KATOWICE]-> Kraków podczas długiego weekendu w maju.

dayus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam:)

Jako,ze u mnie na wiosce same wiesniaki na makrocashach,a jak juz maja jakies lepsze rowerki,to zas"niedzielni kierowcy",nigdzie nie jadą.

A to jest bardzo wq00rwiajace, samemu bym jechal,no ale stanie sie cos na trasie i lipa:(.

Przechodzimy do rzeczy....

Ponoc 1,2,3. Maja jest dlugi weekend, tak se pomyslalem,ze kolo 5-6 rano jedzie pociag do Krakowa z Katowic.

Razem z rowerem cena biletu wyniesie 12zł.

Ja jestem z okolic Tarnowskich Gór, dojezdzam rano do Katowic, tam wbijamy sie w pociag i jedziemy do Krakowa,a z Krakowa "nogami" na Śląsk:)

Co Wy na to? Nie chce jechac calej trasy rowerem,bo moge wysiasc przy 150km.... Moj max. dystans w tym sezonie(kilka dni temu) to 115km. na razie chce lightowo zacząc...

Mile widziani poczatkujacy,bo za zawodowcami,moge nei zadazyc,a chyba jednego kumpla uda mi sie zalatwic.

CZEKAM NA INFO na forum/gg/pw

#gg: 4135782

Napisano

O kurde....Ty masz 28"...:) Tez mialem,ale na razie stoi bez kasety i łańcucha.

Czyli 1 chetny juz jest :) Nie wiem jeszcze dokładnie, w ktory dzień, pomyslimy poźniej...:)

Napisano

@Puma[JFK] wpisalem sie w tym temacie na listę,ale nie wiem gdzie tam chlopaki jada,bo Twoich propozycji,chyba nie chca wziac pod uwage...:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...