dayus Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 Witam:) Jako,ze u mnie na wiosce same wiesniaki na makrocashach,a jak juz maja jakies lepsze rowerki,to zas"niedzielni kierowcy",nigdzie nie jadą. A to jest bardzo wq00rwiajace, samemu bym jechal,no ale stanie sie cos na trasie i lipa:(. Przechodzimy do rzeczy.... Ponoc 1,2,3. Maja jest dlugi weekend, tak se pomyslalem,ze kolo 5-6 rano jedzie pociag do Krakowa z Katowic. Razem z rowerem cena biletu wyniesie 12zł. Ja jestem z okolic Tarnowskich Gór, dojezdzam rano do Katowic, tam wbijamy sie w pociag i jedziemy do Krakowa,a z Krakowa "nogami" na Śląsk:) Co Wy na to? Nie chce jechac calej trasy rowerem,bo moge wysiasc przy 150km.... Moj max. dystans w tym sezonie(kilka dni temu) to 115km. na razie chce lightowo zacząc... Mile widziani poczatkujacy,bo za zawodowcami,moge nei zadazyc,a chyba jednego kumpla uda mi sie zalatwic. CZEKAM NA INFO na forum/gg/pw #gg: 4135782
dayus Napisano 11 Kwietnia 2006 Autor Napisano 11 Kwietnia 2006 O kurde....Ty masz 28"... Tez mialem,ale na razie stoi bez kasety i łańcucha. Czyli 1 chetny juz jest Nie wiem jeszcze dokładnie, w ktory dzień, pomyslimy poźniej...
Puma [JFK] Napisano 11 Kwietnia 2006 Napisano 11 Kwietnia 2006 http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?showtopic=11513 Zajrzyj do tego tematu bo jest tam kilka propozycji...w tym wycieczka na Jurę
dayus Napisano 11 Kwietnia 2006 Autor Napisano 11 Kwietnia 2006 @Puma[JFK] wpisalem sie w tym temacie na listę,ale nie wiem gdzie tam chlopaki jada,bo Twoich propozycji,chyba nie chca wziac pod uwage...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.