Skocz do zawartości

[rower] okazja czy złom?

Rekomendowane odpowiedzi

:) no "sprzęcior" to to nie jest... teraz jesienią-zimą będzie sporo używanych rowerów, zwłaszcza, że wielu bikerów przesiada się na 29 ery... no, ale 400 zł... nie wiem, w tej kategorii wagowej nie robię, chociaż 2 lata temu sprzedałem rowerek zimowy za 200 zł, który był jakieś 3 klasy lepszy od tego. Ten wygląda na złom.

Witam zastanawiam się nad tym rowerem i nie wiem czy jest tyle warty czy nie. http://allegro.pl/rower-x-reactiv-horizon-okazja-od-loombard-pl-i2674281260.html więc proszę o pomoc

Jak chcesz to ją mam podobny rower na sprzedaż tez horizon tylko ala amortyzator z tylu ale jest w bdb stanie ma data 3 z przodu o przebiegu 500km nowe koła przód z nowa tarczą i naciskiem mechaniczne z tylu vbrake tylne koło nowe z nowa kaseta i łańcuchem nowa korba wszystkie te części mają przebieg w tym rowerze ok 100km jedynie co bym w nim wymienił to przerzutke tył bo jest sis tournej chodzi dobrze ale to najniższą klasa. Jak coś to napisz na pw to wyśle ci zdjęcia.

Daj sobie człowieku siana z takimi syfami. Masz raty kup sobie za 900- 1200 na raty np. Unibike'a Mission. To co zaprezentowałeś w linku to ZŁOM. włożysz w niego jeszcze ze 100-150 zł przy dobrych wiatrach, i tak NIE BĘDZIE jeździł.

Pozdrower.

P.S. sory jeśli byłem zbyt wylewny hehe ale naprawdę nie szedłbym tą ścieżką.

Mogę się podpiąć do tematu znalazłem ostatnio takie cóś http://allegro.pl/mtb-suntour-bontrager-shimano-rama-i-felgaluminium-i2712974083.html miałem taki plan żeby rodzice kupili mi to z aukcji na gwiazdkę i np co urodziny, imieniny oni, dziadkowie, wujkowie czy ciocie kupowali jakąś pokazaną przez ze mnie część. Po jakiś 1,5 roku rowerek by się uskładał, ale chciałbym żeby ta baza czyli rama była dobrej, jakości a ta nie obciążała by zbyt portfela rodziców. Do tego jeszcze rozmiar ramy mi pasuje bo jeszcze jeżdżę na jakiejś komunijnej 15" i pasuje mi akurat(wiek 13 lat wzrost 158 cm) a tamta ma 17". To akurat trochę podrosnę przez czas składania i będzie akurat. tak w miarę się znam z dziadkiem i tatą nad rowerami więc z budową nie było by problemów. No nic poczekam co powiedzą bardziej doświadczeni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...