szliri Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Twardziele i sztywniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 budzi szacunek Twardziele i sztywniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 O boju, w niektórych momentach aż mnie zabolało. Z takiej góry zjechać na full speedzie na całkowitym sztywniaku to był wyczyn. Szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedolf Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 heehhe hamulce praktycznie nie hamowały Niezła musiała być adrenalina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Hamulce hamowały ale jak to v-ki z zerową modulacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Bo prawie każdy miał cantilever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Racja, moja pomyłka v-ek jeszcze nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Normalnie Welcome To Jackass... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alacart Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 no ale w ogóle widzieliście jakie chłopaki mieli przełożenia z przodu to chyba z 50 zębów tam jest jak nie więcej. Ale powiem wam że ostatnio zaglądałem na strych i znalazłem gazetę z rowerami i częściami z 2000 roku. To przeskok tych 10 lat był po prostu kosmiczny. Rowery z 2000 co prawda też miały jeszcze V-ki itp. takie np jak Kona Stab ale miały już 2 półkę i ramę z zawiasem i trochę wytrzymalszy osprzęt jednak i tak w porównaniu do obecnych systemów zawiasów, hamulców, osprzętu było im technicznie bardzo daleko. Ludzie mówią że sport rowerowy się w ogóle nie rozwija że ma zastój itd. Ale to w ogóle nie prawda bo technologie które obecnie są stosowane w rowerach nie były stosowane do nie dawna nawet w motocyklach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 A pońoć dzisiaj na DH jest hardcor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kato39 Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 nie rozumiem trochę tego nie mieli w tamtych czasach amortyzatorów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Jak widze, filmik jest odkrywany na nowo ze spora czestotliwoscia Ale to dobrze bo jest mega kozacki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiz1 Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Przecież na wszystko przychodzi czas. Za 10 lat zapytają się "Nie mieli wtedy silników w kołach?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kato39 Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 a paco silniki w kołach przecież przyjemność z jazdy jest dopiero jak sie zmęczysz przynajmniej ja tak uważam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojszat95 Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ja pier... spójrzcie na 4:31 to jest dopiero prędkość Ale najlepsze to są te wstania od razu po glebie i jadą dalej ;P albo kaski...Oczywiście mówię w pozytywnym sensie a nie żeby się z nich śmiać A 4:40 z kawałkiem konkret gleba :/ Kurcze że mu się nic nie stało ale z drugiej strony nie wiadomo bo adrenalina też robi z człowiekiem różne rzeczy Boli dopiero na 2 dzień I najlepsze jak ziomek chce dalej jechać a tu przód konkretnie rozwalony Nie dziwne, po takiej glebie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Determinacja tych rowerzystów miażdży suty... Na dzisiejszych sprzętach zwojowali by wszystko... Tak mi się wydaje po tym filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Cholera, jeden z nich przypomina mi kuzyna Ten z 0:51. Jeździł w zjazdach gdzieś w tym okresie. Muszę go gdzieś dorwać, to mi nie da spokoju... I tak to niemożliwe, ale się zapytam, przy okazji. No, na obecnych sprzętach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Dla ludzi którzy to robili w tamtych czasach pełen szacun. Widać że to naprawdę kochali. To było wariactwo zjeżdżać na takim sprzęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukakewarior Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Jest moc, czegoś takiego dawno nie oglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wydra45ify Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 · Ukryte przez safian, 10 Października 2012 - Brak powodu Ukryte przez safian, 10 Października 2012 - Brak powodu Ja ich nie pobije nawet jak wezme ruzowy rowerek siostry i pójde na dirt park. A swoją drogą przerobiłbym to na szosówe i oddał na organizacje ratującą zycie muchom Odnośnik do komentarza
cienkun Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 naprawdę zabawne jak ludzie szybko zapominają że jeszcze nie tak dawno śmigali z góry bez amortyzatorów po kamieniach, że aż miło, A teraz? Ło mój bosze, tosz to hardkor jakis! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.