Wawrus Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 Jestem nowym uzytkownikiem tego forum.Uważam że jest czytelne.Ale nie moge załapać jak się cytuje FRAGMENTY postów innych użytkowników.Kiedy klikam na przycisk "cytuj" zmnienia sie on z czerwonego z plusikiem na niebieskiego z minusem.Co robic dalej aby zacytowac FRAGMENT tekstu innego uzytkownika?
Schwefel Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 Masz 2 opcje albo robisz tak jak mówisz czyli klikasz na button cytuj przy każdym całym poście który chce zacytować i klikasz na odpowiedź albo zaznaczasz tylko tą część postu która ciebie interesuje klikasz szybka odpowiedz i później na dodaj zaznaczony tekst jako cytat.
Wawrus Napisano 10 Kwietnia 2006 Autor Napisano 10 Kwietnia 2006 Próba generalna:albo zaznaczasz tylko tą część postu która ciebie interesuje klikasz szybka odpowiedz i później na dodaj zaznaczony tekst jako cytat. ups nie udało sie jaszcze raz 6tryi czy juz/ NIe udaje mi sie.Robie tak jak piszesz.Najpierw zaznaczam fragment tekstu potem klikam na szybką odp. a następnie " dodaj zaznaczony tekst jako cytat".Czy coś robie nie tak? Moze tzeba poczekac az załaduje ten cytat?O co chodzi?
thomash Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 Cytowanie zaznaczonego fragmentu może nie działać w firefoxie 1.5, zawsze mozesz zaznaczyc tekst i wstawic go miedzy znaczniki [quote][/quote]
Wawrus Napisano 10 Kwietnia 2006 Autor Napisano 10 Kwietnia 2006 No właśnie ja mam firefox'a Zaraz spróbuje na Explorerze Cosik mi Explorer wolno chodzi.Jakos dam rade w Firefox'ie.Dzieki za rade.Pozdrawiam
Raffi Napisano 11 Kwietnia 2006 Napisano 11 Kwietnia 2006 No właśnie ja mam firefox'a Zaraz spróbuje na Explorerze Czy się uda czy nie? bo nie wiem co ja mam?
Wawrus Napisano 11 Kwietnia 2006 Autor Napisano 11 Kwietnia 2006 Udłało sie bez problemu.Cała wina leżała po stronie Firefox'a.Hihi.Dzieki za pomoc
Schwefel Napisano 11 Kwietnia 2006 Napisano 11 Kwietnia 2006 Nie Firefox'a tylko braku wsparcia tego skryptu forum dla niego Ale co zrobić, wszystko jest robione pod Microsh*t i IE.
Wawrus Napisano 12 Kwietnia 2006 Autor Napisano 12 Kwietnia 2006 Nie ważne przez co.Ważne że nie działa.Ale damy rade...
pigla Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 Nie ważne przez co.Ważne że nie działa.Ale damy rade... Ja mam firefoxa 1.5 i u mnie działa bez zarzutów No właśnie ja mam firefox'a Zaraz spróbuje na Explorerze Cosik mi Explorer wolno chodzi.Jakos dam rade w Firefox'ie.Dzieki za rade.Pozdrawiam
Marix Napisano 13 Maja 2006 Napisano 13 Maja 2006 U mnie też nie działa i zdązyłęm sie już z tym pogodzić
witt2 Napisano 28 Czerwca 2006 Napisano 28 Czerwca 2006 a umnie raz działa raz nie ale ok widze że inni maja gorzej a w sumie to firefox górą !!!
TheKamil Napisano 28 Czerwca 2006 Napisano 28 Czerwca 2006 U mnie na Firefoxie 1.5 działa bardzo dobrze Jak cytować żeby po QUOTE była nazwa cytowanego użytkownika i data ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.