Skocz do zawartości

[odpowiedzi]jak cytowac?

Wawrus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem nowym uzytkownikiem tego forum.Uważam że jest czytelne.Ale nie moge załapać jak się cytuje FRAGMENTY postów innych użytkowników.Kiedy klikam na przycisk "cytuj" zmnienia sie on z czerwonego z plusikiem na niebieskiego z minusem.Co robic dalej aby zacytowac FRAGMENT tekstu innego uzytkownika?

Napisano

Masz 2 opcje albo robisz tak jak mówisz czyli klikasz na button cytuj przy każdym całym poście który chce zacytować i klikasz na odpowiedź albo zaznaczasz tylko tą część postu która ciebie interesuje klikasz szybka odpowiedz i później na dodaj zaznaczony tekst jako cytat.

Napisano

Próba generalna:albo zaznaczasz tylko tą część postu która ciebie interesuje klikasz szybka odpowiedz i później na dodaj zaznaczony tekst jako cytat.

ups nie udało sie jaszcze raz

6tryi

czy juz/

NIe udaje mi sie.Robie tak jak piszesz.Najpierw zaznaczam fragment tekstu potem klikam na szybką odp. a następnie " dodaj zaznaczony tekst jako cytat".Czy coś robie nie tak? Moze tzeba poczekac az załaduje ten cytat?O co chodzi?

Napisano

No właśnie ja mam firefox'a Zaraz spróbuje na Explorerze

Cosik mi Explorer wolno chodzi.Jakos dam rade w Firefox'ie.Dzieki za rade.Pozdrawiam

Napisano
Nie ważne przez co.Ważne że nie działa.Ale damy rade...

Ja mam firefoxa 1.5 i u mnie działa bez zarzutów ;)

No właśnie ja mam firefox'a Zaraz spróbuje na Explorerze

Cosik mi Explorer wolno chodzi.Jakos dam rade w Firefox'ie.Dzieki za rade.Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...