Skocz do zawartości

[klub]Kluby rowerowe w okolichach Katowic

Dworniok

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Biker'ów

Tak jak w temacie, jakie znacie kluby rowerowe z okolic katowic. Ostatnio dużo czytałem, na ten temat ale i tak do teraz nic sensownego nie znalazłem, może wy mi pomożecie :)?

Napisano

Witam! Biker'ów

Tak jak w temacie, jakie znacie kluby rowerowe z okolic katowic. Ostatnio dużo czytałem, na ten temat ale i tak do teraz nic sensownego nie znalazłem, może wy mi pomożecie :)?

Ja ostatnio też temat ogarniałam ;) Napisz więcej czego oczekujesz - czy chodzi Ci rzeczywiście o klub z regularnymi treningami i przygotowaniem pod zawody, czy bardziej o team, który jeździ na maratony?

Napisano

W sumie to nie mam takich oczekiwań, dla mnie to obojętne. Ale wolałbym takie co jeździ na maratony. Bo trenuje jeszcze coś innego. No ale jakieś cotygodniowe spotkania w weekend mogą być. A wiesz coś więcej na ten temat? ;)

Napisano

Jeśli odległość 12-15 km uznasz za okolice Katowic, to w Będzinie jest klub Ghostbikers - www.ghostbikers.pl

Są wycieczki, ustawki i zawody (XC, Maratony), kiełbaski, ogniska i piwo (bezalkoholowe ;) ) od czasu do czasu.

Pozdbikers :)

Napisano

W sumie to też bym był zainteresowany dołączeniem do treningów z jakimś klubem czy grupą zainteresowanych ludzi. W tym sezonie to już raczej ciężko ale w przyszłym przydała by się dodatkowa motywacja:) W kupie zawsze lepiej;)

Sam chcę w przyszłym roku przejechać większość maratonów jednej serii(ta która będzie miała ciekawsze edycje).

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...