Dworniok Napisano 10 Października 2012 Napisano 10 Października 2012 Witam! Biker'ów Tak jak w temacie, jakie znacie kluby rowerowe z okolic katowic. Ostatnio dużo czytałem, na ten temat ale i tak do teraz nic sensownego nie znalazłem, może wy mi pomożecie ?
mewek Napisano 10 Października 2012 Napisano 10 Października 2012 Witam! Biker'ów Tak jak w temacie, jakie znacie kluby rowerowe z okolic katowic. Ostatnio dużo czytałem, na ten temat ale i tak do teraz nic sensownego nie znalazłem, może wy mi pomożecie ? Ja ostatnio też temat ogarniałam Napisz więcej czego oczekujesz - czy chodzi Ci rzeczywiście o klub z regularnymi treningami i przygotowaniem pod zawody, czy bardziej o team, który jeździ na maratony?
Dworniok Napisano 10 Października 2012 Autor Napisano 10 Października 2012 W sumie to nie mam takich oczekiwań, dla mnie to obojętne. Ale wolałbym takie co jeździ na maratony. Bo trenuje jeszcze coś innego. No ale jakieś cotygodniowe spotkania w weekend mogą być. A wiesz coś więcej na ten temat?
bikhu Napisano 10 Października 2012 Napisano 10 Października 2012 Jeśli odległość 12-15 km uznasz za okolice Katowic, to w Będzinie jest klub Ghostbikers - www.ghostbikers.pl Są wycieczki, ustawki i zawody (XC, Maratony), kiełbaski, ogniska i piwo (bezalkoholowe ) od czasu do czasu. Pozdbikers
Dworniok Napisano 11 Października 2012 Autor Napisano 11 Października 2012 Będzin lipa Troche za daleko odemnie. Wolałbym coś w Katowicach. Źle się wyraziłem na początku tematu.
ToR Napisano 12 Października 2012 Napisano 12 Października 2012 W sumie to też bym był zainteresowany dołączeniem do treningów z jakimś klubem czy grupą zainteresowanych ludzi. W tym sezonie to już raczej ciężko ale w przyszłym przydała by się dodatkowa motywacja:) W kupie zawsze lepiej;) Sam chcę w przyszłym roku przejechać większość maratonów jednej serii(ta która będzie miała ciekawsze edycje). Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.