miskov17 Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Szybkie pytanie, jeździ ktoś na Alps'ie? Teoretyczne wywody mnie nie interesują, wg mtbr bebechy są te same co w float a różnice kończą się na innych górnych i dolnych goleniach. Wszelkich użytkowników proszę o opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ja co prawda nie jeździłem na alpsie, ale miałem go w rękach i jakoś wykonania wg mnie jest sporo gorsza od fox-a seryjnego standardowego, do tego waga co najmniej 200 gram więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Jeśli będzie pracować jak float to wagę przeboleję, o to mi głównie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 11 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Października 2012 ALPS to przeca typowy Fox O/B - inna konstrukcja goleni dolnych i sterówka ze stali nie będą miały wpływu na pracę. Żech jeździl przez chwilunię małą na ALPSie w Treku u jednego takiego i pracuje jak każdy Fox O/B . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2012 I o taką wypowiedź mi chodziło, dzięki. Jeszcze jedna kwestia, blokada działa 0-1 czy są jakieś stany pośrednie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Działa 0-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Amor kupiony, zobaczymy co to za wytwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.