Pablito Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Witam! Czy któryś z kolegów spotkał się już z czyś takim lub to zbudował? Widziałem kilka takich filmików na YouTube , oczywiście wszystkie angielsko-amerykańskiej produkcji. Myślę że to dobry patent na zimę, na stałe treningi i kontakt z rowerem. Tylko właśnie nie wiem jak się zabrać do zbudowania takiego cuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 A nie lepiej kupić gotowy trenażer w przypadku zerowej wiedzy o tym? Rolki to jeszcze pól biedy,ale zwykły to już wyższa szkoła jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekbe Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Tu rolki. Możesz skontaktować się z autorem i spytać jak działa: http://math86.bikestats.pl/658054,Jazda-probna-nauka.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito Napisano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2012 No wreszcie wie jak to się nazywa, myślę że jakoś dałbym sobie radę coś takiego złożyć, tylko właśnie takie rolki muszę skołować No teraz tak patrze niestety profesjonalny trenażer kosztuje ,,troszeczkę" za dużo jak na mój skromny budżet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.