Skocz do zawartości

[rudawy janowickie] organizujemy coś w październikowy weekend?

Cox

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja byłbym chętny, sezon prawie się kończy więc wycieczkowo można strzelić jakąś traskę.

Myślałem, własnie o tej jednodniówce, o której ktoś wspomniał w wątku miniówki-wolimierza.

Napisano

Jak to będzie sobota, jak tempo będzie znośne (od 2 tyg nie jeżdżę na niczym innym jak na karliczku 21) i pogoda w miarę, to jestem za...

Napisano

1, ja proponuje niedziele

2. dojazd pociągiem lub autem, start janowice wielkie pkp

3. kto nie kieruje to bierze rower + bonusy :yes:

Napisano

To ja bym się pokręcił z wami w tych rudawach jan. Ja mogę zabrać kogoś z Wch i okolic mam wolną szyne na dachu i duży bagażnik. Mogę zabrać 2 rowery i 2-3 osoby. Np Coxu mogę cię zabrać. Transport darmowy bo waha firmowa. Tylko określcie się max w piątek czy sobota czy niedziela bo opiekę dla synka trza załatwić.

Napisano

tu to niech się odezwie pilon z tym o której byli by w janowicach

myślę, że my powinniśmy tak 9 lub 9. 30 wyjechać ode mnie już ze Świebo.dojedziemy spokojnie na 11 i będzie można pojeździć 5-6 h i do domu wrócić...

Napisano

tam się jedzie 30 minut, 1 h do do swieradowa jade

a sorry, bo wy musicie się przez wałbrzych przebić, ja propnuje zostawić kwestie godzin na sobote

Napisano

no to pkp zostaje :D, za tydzień też coś organizuje ale to na razie niespodzianka więc może się załąpiesz

proponuje żeby osoby które jadą pociągiem dojechały tym co jest 10.10 w janowicach

Napisano

Ja póki co się nic nie odzywam, bo w niedzielę to tak właśnie średnio wiem, o której bym był...

Ja z powodu dyzuru malzowiny odpadam tez w piwnego suportu w niedziele :/

Napisano

Dobra, już prawie wszystko jasne

ZACZYNAMY NA STACJI PKP W WOJANOWIE

2-ga stacja za Janowicami Wielkimi

potem szlakami aż do kolorowych jeziorek, jak zostanie coś czasu to będzie wiecej

Wstępna lista osób

1. Inferek ( + ekipa ?)

2. Zabiel17

3.Stolarzz3

4.Cox

5.Lukis81 ?

6. M.Trojan w-ch ?

7.K Różycki w-ch ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...