Cox Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 tak jak w temacie, całodniowa wycieczka, start najlepiej w janowicach wielkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ja byłbym chętny, sezon prawie się kończy więc wycieczkowo można strzelić jakąś traskę. Myślałem, własnie o tej jednodniówce, o której ktoś wspomniał w wątku miniówki-wolimierza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 11 Października 2012 Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Jak to będzie sobota, jak tempo będzie znośne (od 2 tyg nie jeżdżę na niczym innym jak na karliczku 21) i pogoda w miarę, to jestem za... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 To może ta sobota? Ps. Jak z dojazdem? Ps. Ps. Bierzemy rowery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2012 1, ja proponuje niedziele 2. dojazd pociągiem lub autem, start janowice wielkie pkp 3. kto nie kieruje to bierze rower + bonusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukis81 Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 To ja bym się pokręcił z wami w tych rudawach jan. Ja mogę zabrać kogoś z Wch i okolic mam wolną szyne na dachu i duży bagażnik. Mogę zabrać 2 rowery i 2-3 osoby. Np Coxu mogę cię zabrać. Transport darmowy bo waha firmowa. Tylko określcie się max w piątek czy sobota czy niedziela bo opiekę dla synka trza załatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stolarzz3 Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Piszę się na wycieczkę. Niedziela to dobry termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukis81 Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 To jak ktoś będzie żebym go zabrał to na pw napiszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ja niestety przetracilem szyje dojezdzajac rowerem do roboty wiec w kolnierzu nie pojade :/ milej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ale browara możesz pić? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ale browara możesz pić? :> Kubu ale co to za pytanie? jam ja swym sterem i okretem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 No to Mistrzu idziemy na browara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 to co wyjazd w niedzielę, bo sobotę mam zarezerwowaną na rychleby ? jak tak, to jadę na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2012 wyjazd w niedzielę Łukasz, oczywiście zabiorę się z tobą bardzo chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukis81 Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ok to jeszcze z nami jedzie Bartek zabiel17 napisz tylko o której wyjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2012 tu to niech się odezwie pilon z tym o której byli by w janowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 tu to niech się odezwie pilon z tym o której byli by w janowicach myślę, że my powinniśmy tak 9 lub 9. 30 wyjechać ode mnie już ze Świebo.dojedziemy spokojnie na 11 i będzie można pojeździć 5-6 h i do domu wrócić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2012 tam się jedzie 30 minut, 1 h do do swieradowa jade a sorry, bo wy musicie się przez wałbrzych przebić, ja propnuje zostawić kwestie godzin na sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Ja póki co się nic nie odzywam, bo w niedzielę to tak właśnie średnio wiem, o której bym był... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukis81 Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Będę miał problem z tym wypadem na rudawy janowickie w niedziele tak więc odpadam na 90%. Potwierdze jutro.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2012 no to pkp zostaje , za tydzień też coś organizuje ale to na razie niespodzianka więc może się załąpiesz proponuje żeby osoby które jadą pociągiem dojechały tym co jest 10.10 w janowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Ja póki co się nic nie odzywam, bo w niedzielę to tak właśnie średnio wiem, o której bym był... Ja z powodu dyzuru malzowiny odpadam tez w piwnego suportu w niedziele :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Dobra, już prawie wszystko jasne ZACZYNAMY NA STACJI PKP W WOJANOWIE 2-ga stacja za Janowicami Wielkimi potem szlakami aż do kolorowych jeziorek, jak zostanie coś czasu to będzie wiecej Wstępna lista osób 1. Inferek ( + ekipa ?) 2. Zabiel17 3.Stolarzz3 4.Cox 5.Lukis81 ? 6. M.Trojan w-ch ? 7.K Różycki w-ch ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukis81 Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Ja niestety odpadam z wyjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.