rafik1000 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Jeżeli jest ktoś chętny pojeździć po Jurze zapraszam w niedzielę. Z chęcią oprowadzę po kilku ciekawych miejscach. Większość drogi terenem trasa ok. 40-50 km. Wyjazd z Częstochowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Szczerze to nie mogłeś tego temat wcześniej zapodać jak było ciepło i dni dłuższe. Byłbym chętny tyle, że samemu do Częstochowy cisnąć mi się nie chce, teraz obecnie to ciemno ten wyjazd widzę studia obowiązki ledwo starcza czasu by się po okolicy wybrać na chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik1000 Napisano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Może znajdzie się więcej osób chętnych wtedy wskakujecie w pociąg i spotykamy sie w Cz-wie, wsiadamy na rowery i śmigamy w drogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Właśnie w to wątpię, a samemu mi się nie chce trochę za daleko jest ta Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik1000 Napisano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Zobaczymy mam nadzieję że ktoś się jeszcze będzie pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik1000 Napisano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2012 (edytowane) Relacja z wyjazdu: http://rafik1000.bikestats.pl/829591,Zloty-Potok.html Szkoda że tylko we dwóch się wybraliśmy ale cóż tak bywa. gdyby ktos chciał pokręcić po Jurze zapraszam tylko wcześniej dajcie znac na PW to się jakoś dogadamy. Edytowane 14 Października 2012 przez rafik1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Szkoda, że od nas czyli z Kato nikt nie jechał bo bym też znów po Jurze pośmigał. Następnym razem muszę kogoś namówić by się ze mną do cb wybrał, bo samemu jakoś się nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi