Darek14 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ile mógłbym zawołać za nieużywane (wyjęte z nowego roweru) takie hamulce? Chodzi mi o to, żeby nie oddać ich za pół darmo, ale -z drugiej strony- w miarę szybko sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Jak dla mnie to 300zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f16marcin Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 300 to górna granica, szybka sprzedaż ~ 250 zł. Wystarczy obserwować rynek na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Właśnie tak myślałem, żeby zaoferować za 250 zł. Nowe są tylko jedne: http://allegro.pl/magura-hamulec-hydrauliczny-hs-11-para-przod-i-tyl-i2695895292.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 ja kupiłem ponad rok temu za 200 na aukcji allegro - faktycznie wyglądały jakby było nimi raz zahamowane aukcja była gdzieś w okolicy lata, teraz po "sezonie" może być mniejsze zainteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Panowie, laik prosi o pilna pomoc: Sprzedałem na allegro te hamulce. Odkręciłem je z widelca i z ramy i nie wiem czy te wystające elementy, do których się przykręca hamulec należą do kompletu i powinienem je odkręcić, dołączyć do hamulców i wysłać kupcowi czy też zostawiam je sobie i na nie przykręcam "normalne" v-braki (które zamówiłem dzisiaj)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Nie, to są piwoty, ale ich razem z hamulcami się nie sprzedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Wielkie dzięki za szybką odpowiedź. Czyli zostawiam je w rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.