mrkid1 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Cześś Pytanie jak w temacie głównie chodzi mi o ochronę i amortyzację w trakcie upadku/uderzenia otwartą dłonią tak aby zniweczyć chęć łókcia do zwichnięcia/skręcenia ogólnie, które byście wybrali zarówno FOX jak i THOR to chyba dobra firma 1. THOR http://allegro.pl/rekawice-thor-spectrum-2012-nie-fox-fly-ktm-phase-i2666269246.html 2. FOX http://allegro.pl/fox-rekawiczki-dh-mtb-cross-downhill-rozm-l-i2618971591.html Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Osobiście użytkuje foxy i jestem z nich bardzo zadowolony.ręce się nie pocą,przy upadku dobrze chronią dłoń,są przewiewne,ale materiał na górze dokonał żywota po 3 sezonach Ogólnie polecam foxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Osobiście użytkuje foxy i jestem z nich bardzo zadowolony.ręce się nie pocą,przy upadku dobrze chronią dłoń,są przewiewne,ale materiał na górze dokonał żywota po 3 sezonach Ogólnie polecam foxa A jak fox'y sprawują sie w temperaturach takich jak teraz ?? Bo się zastanawiam nad kupnem na jesień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Jeżdżę w nich cały rok i tak naprawdę czujesz komfort w zakresie temperatur 5-30 stopni Zimą po prostu rękawice zimowe i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkid1 Napisano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Jeżdżę w nich cały rok i tak naprawdę czujesz komfort w zakresie temperatur 5-30 stopni Zimą po prostu rękawice zimowe i tyle OK, a możecie mi polecić jakieś zimowe rękawiczki MTB lub DH, takie żeby były ciepłe niekoniecznie do -20 ale tak -10 i żeby też porządnie chroniły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.