bartezz Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Witam, Przeglądając ofertę sklepów z odzieżą rowerową trafiłem na Mimo. Jest to marka własna sklepu mikesport.pl . Sklep ma raczej pozytywne opinie ale sprzedaje odzież kilku firm. Przykładowo wiatrówka Mimo Blunt oprócz odpowiadającej mi ceny ma przyzwoity design i ciekawy opis:) Jak to wygląda od strony użytkownika? Co Wy sądzicie i jakie macie doświadczenia z Mimo? Będę wdzięczny za opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiorek3000 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Witam przykleję się do tematu jestem jeszcze ciekawy kurtek przeciw deszczowych: Mimo Protect, http://allegro.pl/mimo-protect-kurtka-rowerowa-przeciwdeszczowa-l-i2648258721.html Mimo Joder,http://allegro.pl/mimo-joder-kurtka-rowerowa-przeciwdeszczowa-l-i2668811170.html http://allegro.pl/kurtki-rowerowe-na-rower-przeciwdeszczowe-kaptur-l-i2634560984.html Użytkuje rower wyłącznie na dojazdy do pracy(6 km ok 15 min jazdy) i czasem weekendowe wyprawy wokół komina 50km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 8 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Wszystko zależy od intensywności użytkowania. Swego czasu miałem spodenki ichnie i wytrzymały dwa sezony to u mnie 12-13tys km. Jeżeli by jeździć w roku 3tys km to pewnie na 4 lata by wystarczyły a to już dla wielu wynik zadowalający. Niezłe wykonanie, ciekawa kolorystyka. Generalnie jeżeli nie masz dużych wymagań (endura) i mocno nie czochrasz ciuchów to może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charmside Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Mam spodnie i bluzę ocieplane MIMO. Na bluzę nie narzekam, wygodna, ciepła w tej cenie OK. O spodniach natomiast mógłbym powiedzieć to samo co o bluzie, ale suwaki przy kostkach (te na dole nogawek) nie wytrzymały za długo. Oddałem do krawca i wszył nowe. Ogólnie jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 http://www.szumgum.com/mimo-design-dust-lekko-ocieplana-bluza-rowerowa.html Pomożecie z rozmiarem? Bo nie wiem do końca czy XL nie będzie za duża, ale nie chcę mieć obcisłej tej bluzy - nie lubię tak To XL czy L? Mam 182 wzrostu. Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ja posiadam z tego sklepu spodnie i kurtkę od 2,5 roku. Poza tym, że podczas brania odkleiło się ich logo i padł mi jeden suwak przy kostce, jestem z nich zadowolony. Mimo wielu gleb nie się nie zdarło/podarło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojszat95 Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Poza tym, że podczas brania Podczas czego ? .... ) Co do tematu mam wiatrówkę z tej firmy i dla amatora bd w sam raz.Jesteś nim - to bierz, zależne jeszcze od budżetu, jak ktoś ma więcej hajsu to można kupić coś z wyższej półki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Chodziło o pranie:) Po kilku praniach odpadło logo z kurtki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojszat95 Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 @Legion84, aha rozumiem (podteksty) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popeye1989 Napisano 21 Marca 2013 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 mnie też ciekawią opinie na temat tej marki. Mam zamiar kupić bluze Powell jako drugą warstwę i wyżej wspomnianą kurtkę Blunt jako warstwę trzecią. Dobry zestaw? Sprawdzi się w temperaturach 5-10C w połączeniu z koszulką termoaktywną z długim rękawem jako pierwsza warstwa? Rozmiar XL czy bardziej XXL dla faceta 195cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popeye1989 Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 podbiję temat, może jeszcze ktoś coś dorzuci od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Ja od dwóch sezonów mam spodnie MIMO i jestem z nich zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentel Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 JEst to dobra odzież z tego co wiem to produkowana przez mikesport(na ich zamówieni??) można porónać z rogelli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 26 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Osobiście, nie mam dobrego zdania o produktach MIMO. W przeciwności do Rogelli, która trzyma jeszcze niezły poziom. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popeye1989 Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 a czy jest ktoś kto konkretnie użytkuje wyżej wymienione przeze mnie modele ciuchów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.