Bajkowiec Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Siema! Czy ktoś by mógł mi powiedzieć gdzie moge kupić jakby to powiedzieć zawlczeczke/pokrętło od blokady skoku przy amorku w tym linku możecie zobaczyć jak to wygląda http://www.bikekatalog.pl/2010/rowery/1180/Centurion.Backfire.Fun.200/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Pokrętła do Suntoura są w miarę uniwersalne ... czasem pojawiają się na allegeo używki ... trzeba polować ... Jak nie to szukaj po okolicznych serwisach lub dzwoń do dystrybutora. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2012 ok ale jak tego szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Odpalasz przeglądarkę internetową i szukasz danych o sklepach rowerowych w Twojej okolicy - nr telefonu, godziny otwarcia, adres. Spisujesz sobie to na karteczkę, szukasz telefonu i wklepujesz numer do pierwszego sklepu z karteczki. Mówisz ładnie "dzień dobry", po odpowiedzi z drugiej strony pytasz czy posiadają lub mogą sprowadzić do sklepu dźwignię blokady widelca do takiego i takiego modelu. Jeśli mogą, pytasz o cenę. Albo się decydujesz, albo nie. Tak czy siak, później ładnie mówisz "do widzenia". Jeśli nie mają, powtarzasz to samo z kolejnym sklepem. I tu dobra rada, te sklepy, w których nie znalazłeś części, możesz sobie powykreślać z wcześniej przygotowanej karteczki. Jeśli w żadnym ze sklepów nie będzie, znów zaglądasz w przeglądarkę i szukasz danych dystrybutora (Eurobike). I tu następuje podobna konwersacja, co wyżej. Wybaczcie, nie mogłem się powstrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 No jak jak ... mamy to zrobić za ciebie ? W polu wyszukiwania wpisujesz czego szukasz i klikasz szukaj ... Pozdro EDIT: ZROBIĘ TO ZA CIEBIE ... http://lmgtfy.com/?q=pokr%C4%99t%C5%82o+suntour+akcesoria KLIKASZ PIERWSZY LINK Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2012 ja niemoge jak to wpisac tzn.np pokrętło do amorka czy coś takiego po co odrazu ten nerwy? ok znalazłem starsznie drogie to jest ale dzięki Fenthin bo znalazłem na eurobike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bva Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Gdy swego czasu szukałem jednego elementu do amorka Suntour, to znalazlem pdfa, w ktorym byla nazwa i symbol kazdej jego częsci.Szukaj swojego. Z takim info dzwonisz do dystrybutora, ktory jest w Poznaniu i pewnie tam wlasnie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Jakbyś teraz tego nie znalazł to bym zwątpił ... Jak drogo to pozostaje ci szukać używki we wskazany wyżej sposób ... tego już nie zrobię za ciebie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2012 a co mi tam kupie za 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Lepiej kup 2, bo jak zgubisz je 2 raz, to zaoszczędzisz na przesyłce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.