Dundersztyc Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Witam. Z góry informuje, iż jestem zielony w sprwie hamulców rowerowych. Otóż mój problem polega na tym, że w żadnym w okolicznych sklepów nikt nigdy nie widział klocków do mojego hamulca tarczowego hydraulicznego. Poniżej dodaje fotki . Na zdjęciu przedstawione są klocki jak i sam zacisk z logiem, który nie wiem jakiej firmy jest. Kupiłem ten rower nie dawno, rama BOP oscar. Bardzo bym prosił o radę, gdzie mogę kupić takie klocki ( link z allegro, tablicy itp) lub po prostu firmę tych oto klocków/zacisku. Może wtedy uda mi się coś kupić gdzieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedolf Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 http://allegro.pl/klocki-a2z-polmetalik-shimano-hayes-avid-formula-i2692034811.html łap, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.