mateusz08 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Chcialbym wymienic amorek przedni w moim krossie hexagonie v3. Górna półka cenowa to 250-280 zł myslałem tak o 100mm skoku wiecej nie chce.Z góry dziekuje jestem amatorem wiec jak mozecie to pomóżcie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 XCR albo używany raidon. Generalnie w tej półce cenowej ciężko znaleźć coś w miare zdatnego. /wytapatalkowane z x8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrPawcio Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Na twoim miejscu założył bym RST Gila Plus DA cena ok. 200 zł skok 100 mm uchwyt na "v-ke" ma i pod tarcze też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Jakby Cie to interesowało to około przyszłej środy będe miał na sprzedaż xcr'a z manetka blokady, biały stan bdb (zero rys) za jakieś 150 zeta amorek zostanie wyciagniety z http://unibike.pl/flite.html kupionego w kwietniu tego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz08 Napisano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Jakby Cie to interesowało to około przyszłej środy będe miał na sprzedaż xcr'a z manetka blokady, biały stan bdb (zero rys) za jakieś 150 zeta amorek zostanie wyciagniety z UNIBIKE-NAJLEPSZE ROWERY BYDGOSZCZ kupionego w kwietniu tego roku. Dzieki pomyslę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Panowie, podłącze się do tematu. Również poszukuję amorka pasującego do Rockridera 5.2 ( cena maks 300 zł), z blokadą. Czy wymieniając amorek, trzeba również dokonać wymiany innych części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz08 Napisano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2012 z tego co ja wiem to raczej nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwaq Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 wymieniając amorek, trzeba również dokonać wymiany innych części? Zależy, nowy może nie mieć mocowania pod V-ki, więc dochodzi wymiana hamulca, ew. może być pod inną ośkę, ale w tej cenie to raczej wszystkie są po 9mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Zależy, nowy może nie mieć mocowania pod V-ki, więc dochodzi wymiana hamulca, ew. może być pod inną ośkę, ale w tej cenie to raczej wszystkie są po 9mm. Chciałbym na razie nie inwestować w nowe hamulce tylko zostawić te, które obecnie(fabryczne) posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Ale w tej cenie jeszcze łatwo zdobyć amorek pod vki, gorzej zaczyna być powyżej 500zł, bo amorki wyższej klasy zazwyczaj mają wtedy mocowania tylko pod tarczę, a te na vki jeśli są to strasznie drogie... /wytapatalkowane z x8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wydra45ify Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Witam. Mówisz, że się interesujesz amorkiem o skoku do 100 mm. Nie wiem czy wiesz ale jeżeli zmienisz skok amortyzatora to prawdopodobnie popsujesz geometrię roweru. Jaki masz skok takiego amora szukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.