Avatarus Napisano 6 Października 2012 Napisano 6 Października 2012 Witam Potrzebuję opon które będą spełnić wymagania jakie podałem w powyższej kolejności. Ich przebieg w zakresie 50-60% będzie charakteryzował się ścieżkami szutrowymi bądź też asfaltowymi jednakże w sezonie będą miały okazje do oglądania naszych gór wobec czego muszą to być opony przystosowane do kamienistych podjazdów , wąskich przesmyków , korzeni oraz piachu (po prostu aby zaraz nie złapać "kapcia"). Na oku mam smart samy 2.2/ Maxxis ignitor / Continental X-King Za wszelką pomoc będą bardzo wdzięczny (wszelkie inne propozycje także mogę rozważyć). Pozdrawiam
delmariano Napisano 6 Października 2012 Napisano 6 Października 2012 Witam Potrzebuję opon które będą spełnić wymagania jakie podałem w powyższej kolejności. Ich przebieg w zakresie 50-60% będzie charakteryzował się ścieżkami szutrowymi bądź też asfaltowymi jednakże w sezonie będą miały okazje do oglądania naszych gór wobec czego muszą to być opony przystosowane do kamienistych podjazdów , wąskich przesmyków , korzeni oraz piachu (po prostu aby zaraz nie złapać "kapcia"). Na oku mam smart samy 2.2/ Maxxis ignitor / Continental X-King Za wszelką pomoc będą bardzo wdzięczny (wszelkie inne propozycje także mogę rozważyć). Pozdrawiam Smart Samy to dobry pomysł. Ja dorzuciłbym jeszcze Crossmarki Maxxisa. Są one najbardziej uniwersalne. Fajne opony też Hutchinson Cobra. Co się tyczy wytrzymałości, to kup wzmocnione, każdy producent ma takie w swojej ofercie. Niestety są one troszkę cięższe.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.