Skocz do zawartości

[bidony] z własnym nadrukiem, gdzie zamawiać, jakie ceny?

roswell

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,

ostatnio chodzi mi po głowie pomysł, aby zamówić dla klubu bidony z własnym nadrukiem - dokładnie takie jak używane w ProTourze.

Czy miał ktokolwiek z Was styczność z tym tematem?

Czy jest w Polsce firma, która się tym zajmuje? Jaka jest minimalna ilość zamówienia, jak kształtują się ceny, jak z ich jakością, szczelnością?

Będę wdzięczny za każdą wskazówkę, informacje, poradę.

Pozdrowienia,

Damian

Napisano

No nie do końca, chodzi o bidony sportowe, nie turystyczne to raz.

Typowe, jednorazowe plastiki używane na zawodach.

Natomiast temat założyłem, aby poznać opinie osób, które już skorzystały z takiej usługi. Chodzi mi o to, żeby nie okazało się, że bidony będą nieszczelne, albo będą odpadać ustniki np... Szczególnie, że chodzi o większą ilość.

Napisano

No nie do końca, chodzi o bidony sportowe, nie turystyczne to raz.

Typowe, jednorazowe plastiki używane na zawodach.

Natomiast temat założyłem, aby poznać opinie osób, które już skorzystały z takiej usługi. Chodzi mi o to, żeby nie okazało się, że bidony będą nieszczelne, albo będą odpadać ustniki np... Szczególnie, że chodzi o większą ilość.

Możesz skorzystac albo z usług tych Gad�ety artyku�y reklamowe, odzie� firmowa, druki wielkoformatowe albo samemu zakupic bidon który Ci odpowiada i oddac do nadruku.

Tylko ja sie obawiam ze im mniej sztuk tym drożej :( Chyba że chcesz 100bidonów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...