roswell Napisano 6 Października 2012 Napisano 6 Października 2012 Hej, ostatnio chodzi mi po głowie pomysł, aby zamówić dla klubu bidony z własnym nadrukiem - dokładnie takie jak używane w ProTourze. Czy miał ktokolwiek z Was styczność z tym tematem? Czy jest w Polsce firma, która się tym zajmuje? Jaka jest minimalna ilość zamówienia, jak kształtują się ceny, jak z ich jakością, szczelnością? Będę wdzięczny za każdą wskazówkę, informacje, poradę. Pozdrowienia, Damian
f16marcin Napisano 6 Października 2012 Napisano 6 Października 2012 http://prezenty-zakupy.pl/p/37/2930/bidon-turystyczny-z-wlasnym-nadrukiem-na-wieczor-panienski-prezent-dla-doroslych.html#nclid=c6702ebbd1f0842bb27a65f51202bdaf http://www.solostocks.pl/sprzedaz-produkty/logistyka-opakowania-zbiorniki/oznakowanie-identyfikacja/bidony-z-nadrukiem-531341 wszędzie tego pełno, tylko nie wiem czy chodzi CI o coś takiego
roswell Napisano 10 Października 2012 Autor Napisano 10 Października 2012 No nie do końca, chodzi o bidony sportowe, nie turystyczne to raz. Typowe, jednorazowe plastiki używane na zawodach. Natomiast temat założyłem, aby poznać opinie osób, które już skorzystały z takiej usługi. Chodzi mi o to, żeby nie okazało się, że bidony będą nieszczelne, albo będą odpadać ustniki np... Szczególnie, że chodzi o większą ilość.
pawelllo Napisano 11 Października 2012 Napisano 11 Października 2012 No nie do końca, chodzi o bidony sportowe, nie turystyczne to raz. Typowe, jednorazowe plastiki używane na zawodach. Natomiast temat założyłem, aby poznać opinie osób, które już skorzystały z takiej usługi. Chodzi mi o to, żeby nie okazało się, że bidony będą nieszczelne, albo będą odpadać ustniki np... Szczególnie, że chodzi o większą ilość. Możesz skorzystac albo z usług tych Gad�ety artyku�y reklamowe, odzie� firmowa, druki wielkoformatowe albo samemu zakupic bidon który Ci odpowiada i oddac do nadruku. Tylko ja sie obawiam ze im mniej sztuk tym drożej Chyba że chcesz 100bidonów
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.