radekzat Napisano 5 Października 2012 Napisano 5 Października 2012 witam zamarzyly mi sie nowe buty http://www.bike-discount.de/shop/k371/a69863/hans-dampf-evo-snake-skin-pacestar-trailstar-set.html ale za cholere nie moge znalesc wymiarow moich kolek. Obecne opony to 26" 2.0 czy 2.35 wejdzie bez problemu? dzieki
Fenthin Napisano 5 Października 2012 Napisano 5 Października 2012 Zdejmij oponę i zmierz szerokość wewnętrzną lub po prostu znajdź oznaczenia na naklejce. Będziesz miał wszystko czarno na białym.
radekzat Napisano 5 Października 2012 Autor Napisano 5 Października 2012 leje jak cholera wiec za bardzo nie mam warunkow do takiej operacji a w weekend masa roboty dlatego mialem nadzieje ze ktos sie orientuje i bede mogl zamowic (albo nie) dzieki za odpowiedz
Fenthin Napisano 5 Października 2012 Napisano 5 Października 2012 Rozumiem, że można nie mieć czasu. Dlatego podałem jeszcze opcję przejrzenia naklejki, na niej powinieneś znaleźć wymiar w standardzie ERTRO, np. 559x18. Pierwszy dotyczy średnicy obręczy, drugi to szerokość wewnętrzna (w mm).
radekzat Napisano 5 Października 2012 Autor Napisano 5 Października 2012 faktycznie, sorki myslalem ze te nelepki to gdzes w srodku sa 559x20 ide szukac co moge tam maksymalnie upchac dzieki wielkie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.