stanleypaw Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Witam! Czy mial ktoś do czynienia z wyrobami z tej aukcji: @__KURTKA ZIMOWY WINDSTOPER CAISSE D'EPAR __M__@ (2685146125) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Czy jest to produkt dobrej marki i czy jest to winstoper? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 To nie jest windstopper - sprzedawca nie oszukuje, napisał "typu windstopper". Jak widzę kurtka nie jest żadnej marki, główne logo to logo sponsora grupy zawodowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 jak szukasz taniej kurtki to polecam http://allegro.pl/promocja-kurtka-bluza-rowerowa-membrana-taniej-m-i2683950660.html mam takie 2 jedna kupiona w decathlonie po wyzszej cenie druga na allegro i sa takie same spisuja sie niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Czy jest to produkt dobrej marki i czy jest to winstoper? Jest to podróbka team'owego ciuchu. Dostępne także Saxo Bank, Discovery czy CSC. Mam komplet na wszystkie pory roku. Zdatne. W tej cenie daje radę. Wszystko zależy od tego czego wymagasz od ubrania. Do użytku rekreacyjno-amatorskiego wystarczające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stanleypaw Napisano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2012 A tak z ciekawości - czy można gdzieś dostać oryginalną odzież teamową i w jakikej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 6 Października 2012 Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Przykładowo... W przypadku stroju Quest dla CCC Team jest to koszt 330 PLN (koszulka + spodenki) vs podróbka chińska 150 PLN (w Polsce, w chinach jest jeszcze taniej). Oryginałów Discovery czy Saxo nie widziałem w sprzedaży. Koszulki sygnowane autografem przez różnych zawodników stoją na e-bay'u po 200-400$, przez znanych nawet 1000$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 6 Października 2012 Udostępnij Napisano 6 Października 2012 http://www.teamxbionic-lapierre.it/shop_articoli.php Jedna z najlepszych, jeśli nie najlepsza, firm produkujących ciuchy rowerowe - tu ciuchy teamowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stanleypaw Napisano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Ceny trochę dla mnie za wysokie. A co sądzicie o ciuchach Pearl Izumi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.