Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Panowie planuję zakup ramy 29ER najlepiej carbon cenowo miedzy 3-4tys jest ktoś w stanie coś dobrego polecić bo tak patrze w sieci średni wybór , a i ciekaw jestem opinii kogoś kto jeżdzi na 29 jak wrażenia ? Oczywiscie rama MTB XC sztywna , Pozdrawiam

Napisano

Hmm ciekawa propozycja na pewno godna przemyślenia.A jest ktoś w stanie ocenić ramę TRIGON 29 MQC10 Carbon , warto?

Trigon jak najbardziej tak. Rama wygląda bardzo dobrze na żywo. Jest dystrybutor, gwarancja, etc

Napisano

Trigon jak najbardziej tak. Rama wygląda bardzo dobrze na żywo. Jest dystrybutor, gwarancja, etc

No niestety nie miałem możliwosci zobaczenia Ramy na żywo a ze zdjęć wygląda bdb, a panowie jak można prosić o rade przy wyborze rozmiaru teraz jeżdzę na 26 rozm. 18 ,ciut za mała i niewiem czy nie dobrze byłoby zakupić teraz 19` oczywiscię chodzi o 29. Wzrost 182 waga 78-82kg

Napisano

rama 17,5" bedzie idealna, gorna rura horyzontalnie kolo 595-600mm

co do ram sikorskiego, to majac na uwadze fakty musialbym osobiscie chyba pojezdzic z rok na jego produkcie, by uwierzyc, ze jest cien szansy, ze nic nie peknie/rozjedzie sie - swietne pomysly, choc subiektywnie czesto przesadzone w realizacji i jej skali, wizualnie bomba, ale rama to nie eksponat

Napisano

A może rama Peritus?

http://www.peritus.b...b29Grandis.html

znajomy ma karbonową ramę tej firmy, z tym, ze wersja na 26cali i jest zadowolony. Waga też dość dobra

Witam dzięki za odp , Mathiu no powiem że rama wygląda bardzo ciekawie pod względem wizualnym , cenowym oraz dodatki posiada typu stery , sztyca , jest ktoś coś w stanie więcej o tej firmie powiedzieć ?

Napisano

Noo, ta rama Peritus robi wrażenie:) Już sobie wyobrażam, jakby wyglądał rower na tej ramie. Cudo ! I wage ma zacną, ale cena już troszke mniej zacna :)

Napisano

Dworniok wiesz ale patrząc na resztę konkurencji jeśli chodzi o carbon to 3200 nie jest tak tragicznego będę szukał opinii ewentualnie czekał może tutaj jeszcze ktoś się wypowie bo brałem jeszcze pod uwagę ramę Trigon.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...