Ziba998 Napisano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Jutro spróbuję, pobawię się zaciskiem i napisze efektu może komuś się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziba998 Napisano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Poddaje się, cały dzień się męczyłem i nic, tarcza minimalnie ociera o klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f16marcin Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Przejedź się i wtedy sprawdz ocieranie mi jak zakręce kołem w powietrzu to też niby ociera jadę to nic nie słychać i fajnie hamuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziba998 Napisano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2012 No właśnie problem w tym, że obciera i w powietrzu i podczas jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziba998 Napisano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Okazało się, że tarcza jest minimalnie krzywa. Próbowałem ją wyprostować i nic, nie wiem ile trzeba w to włożyć siły i jak długo przytrzymać, że nie chce się wyprostować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f16marcin Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Daj spokój z ocieraniem, moja na początku też ocierała, piszczała itp, po hm 40 km brak jakiego kolwiek dzwięku, czasem w deszczu ciche piski. Dziś wyciągnąłem klocki odkręciłem śrubę od odpowietrznika przy klamce a tłoczki śrubokrętem wcisnąłem do zacisku i o dziwo troszkę płynu wyłynęło, okazało się, że było go minimalnie za dużo + zapowietrzony, przetłoczyłem przez zacisk 30 ml dota 4 i jest git łapie wcześniej i nie piszczy tylko po odtłuszczeniu tarczy i klocków ( może klocków nie powinienem odtłuszczać :/ ) słaba siła hamowania przy wiekszych prędkościach, ale to naturalnie minie po kilku km, musza się dotrzeć - zawszę tak jest, ewentualnie wypiekanie w 300 stopniach Uważaj na kontakt tarczy i klocków z płynem hamulcowym bo to jest masaaakra ps. moja też jest minimalnie krzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f16marcin Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 @uu chciałem editnac starego ale się nie dało , hamulce już dodarte po 1,5km zjezdzie żylety i fajna modulacja Jak będą jeszcze problemy to pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.