Skocz do zawartości

[Rower do 800zł] Jaki polecacie ?

beznazwy765

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,jeżeli przeglądaliście moje wcześniejsze tematy miałem ramkę hex v6 2011 ale już jej nie mam bo jednak nie składam roweru-nie znam się a ponadto uznałem,że rower za te pieniądze nie będzie zbyt dobry a nawet nie przeciętny.Otóż mam do wydania 800zł i poszukuję jakiegoś roweru.Mam na oku oto ten: http://tablica.pl/oferta/sprzedam-rower-kross-hexagon-v4-model-2011-ID1DiLR.html Czy jest to dobry wybór czy poszukać czegoś innego ? Zależy mi na tym żeby rower był wytrzymały i w miare lekki (14kg ok.) Nie mam zbyt dużych wymagań co do osprzętu ale fajnie by było jeżeli by się zaraz nie rozleciał :) Ale się rozpisałem...może wy macie coś na sprzedaż ? Podrzucicie mi jakieś ciekawe rowerki np. z allegro itp. jeżeli ten rower okaże się niezbyt dobry jak za tą cenę ?

Napisano

Niedawno był podobny temat i były podane tam ciekawe propozycje. Polecam szukanie w odpowiednim dziale, czyli zakup roweru z przedziału cenowego. A wspomniany temat jest tutaj,

Tak sie składa,że tamten temat dotyczy roweru do 700zł a jak szukam do 800zł.Szukałem w odpowiednim dziale i nie znalazłem tematu który by mi odpowiadał więc założyłem nowy.:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...