simons007 Napisano 4 Października 2012 Napisano 4 Października 2012 Od kilkunastu godzin jestem posiadaczem nowego roweru marki Giant, rower zakupiony w Intersporcie. Dzis wyruszylem na przejazdzke testowa i ku mojemu zdziwieniu przednie kolo wyraznie haczy o hamulec i wyglada na to ze kolo jest krzywe i bije o hamulec rowniez z tylnim kolem mam taki sam problem. Czy to jest normalne czy jak najlepiej wrocic do Intersporu aby cos z tym zrobili ? Dziekuje za pomoc !
Acer Napisano 4 Października 2012 Napisano 4 Października 2012 Na pewno nie jest to normalne. Wracaj z rowerem do sklepu i niech ci to naprawią.
BikoBiko Napisano 4 Października 2012 Napisano 4 Października 2012 Chyba często się zdarza, że sprzedają z niewycentrowanymi kołami. Tym nie mniej po stronie sprzedawcy jest odpowiednio załatwić ten problem, tak więc składaj reklamacje.
simons007 Napisano 4 Października 2012 Autor Napisano 4 Października 2012 2i regulaminu masz racje, poniewaz moja dziewczyna kupila rower ale tym razem w Decathlonie i rowniez ma taki sam problem tylko jej niby to nie przeszkadza a mi bardzo
Naprawiacz Napisano 4 Października 2012 Napisano 4 Października 2012 No niestety w takich sklepach, pracują amatorzy. Przynajmniej jeżeli chodzi o serwis. Rozumiem że hamulce są typu v?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.