adamm84 Napisano 6 Maja 2006 Napisano 6 Maja 2006 ale niefart, nie wiedziałem ze tak się zepsuli, kilkoma modelami się bawiłem i wszystkie super, widocznie juz nie ta jakośc,albo do Polski odpady przysłali, co nie zmienia faktu ze po roku uzytkowania to jedyne co można z 7kami porównywac to xtr, bo na początku wszystko działa fajnie
Xanagaz Napisano 14 Czerwca 2006 Napisano 14 Czerwca 2006 Okazja?, czy można coś troszkę droższego i lepszego wyrwać? http://www.allegro.pl/item109262436_hamulc...deore_wawa.html
dedis Napisano 24 Lipca 2006 Napisano 24 Lipca 2006 ProMax! niedoceniana firma na polskim rynku za niewygórowane ceny można kupić rewelacyjne hamowanie!! jeżdżę na jakiś nawet z niższych modeli ProMaxa (V-ki) od 20 tyś km i jestem super zadowolony i nie zamienie nawet na nowiutkie Deore! (poważnie - i wiem co piszę!) pozdro!
Rulez Napisano 24 Lipca 2006 Napisano 24 Lipca 2006 Z tego co widzę , jest to temat o tańszych hamplach , i te Tektro z postu Xanagaz też dadzą radę (przynajmniej przez jakiś czas) Co do Avid-ów - luz nie zmienia faktu , że są bardzo skuteczne i niezawodne , a jeśli nie chcesz mieć luzów to bierz Avid-y SL
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.