p1w Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Witam wszystkich, piszę pierwszy raz na tym forum. Zakupiłem nowy rower Giant. Posiada na łańcuchu i przerzutkach bardzo lepki smar ( prawie jak klej ). Wydaje mi się on za gęsty i za lepki. Wszystko się do niego lepi. W sklepie NIE mówili żeby go usunąć i nasmarować rower. Co to jest, nie jest to przypadkiem jakiś smar konserwacyjny który trzeba usunąć? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 też miałem tym czymś nasmarowany napęd i nikt nie mówił nic na ten temat,więc tak jeździłem, ale nadeszła pora, by wszystko wyczyścić benzynką i nasmarować od nowa. Zaraz któryś Mod Cię zjedzie za źle założony temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 "Zaraz któryś Mod Cię zjedzie za źle założony temat." już zjeżdzam Usuń ten smar i poczytaj tematy w dziale Konserwacja - tam znajdziesz podobne tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gacek Napisano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 gesty i lepki (ja mam ceramiczno syntetyczny i jest zaisty) jest dobry na mokre warunki, za to gdy jest sucho no to wiadomo, kurz sie lepi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.