YgreK Napisano 2 Października 2012 Napisano 2 Października 2012 Cześć. Kurcze, ale ten sezon szybko minął. Ktoś wybiera się z forumowiczów na ostatnią edycję Bike Maratonu "12 do Świeradowa? Trasa zapowiada się raczej prosta... Powinno być szybko Żeby dopełnić generalkę (choć i tak się w niej nic nie zmieni ) jadę na GIGA
arek_wro Napisano 2 Października 2012 Napisano 2 Października 2012 Ja też się wybieram. Może raz w życiu dopisze mi szczęście w losowaniu i wygram tego scotta za 35 tauzenów Maraton zapowiada się raczej lajtowo, więc jak nie będzie lało i nie wypruję się za szybko z sił to chyba się wybiorę na swoje pierwsze giga.
mewek Napisano 2 Października 2012 Napisano 2 Października 2012 Ja się wybieram, ale czy dotrę to zależy od tego, czy uda mi się transport znaleźć. Póki co dzwonię, pytam, pewnie jak zwykle się w piątek o 22 dowiem, że jednak ktoś ma miejsce A chciałabym pierwszy raz w życiu pojechać mega
Piksel Napisano 2 Października 2012 Napisano 2 Października 2012 Ja się wybieram.Trasa ma być lajtowa, ale muszę dać z siebie wszystko, bo generalka jeszcze nierozstrzygnięta.
glynsky Napisano 2 Października 2012 Napisano 2 Października 2012 Cześć. Szukam transportu z okolic Katowic. Może ktoś przygarnie mnie i mój rower? Oczywiście dorzucam się do paliwa. Mój mail glynsky@interia.pl. Pozdrawiam michał
Mod Team Maniak Napisano 2 Października 2012 Mod Team Napisano 2 Października 2012 Mam żelazne postanowienie wystartowania, jedyny ból, że aktualnie siedzę na antybiotyku ale nie odpuszczę prawdopodobnie ostatniego maratonu w sezonie choćbym miał się czołgać pod górę
ssandraa Napisano 4 Października 2012 Napisano 4 Października 2012 Też bym się z miłą chęcią wybrała na ostatni maraton sezonu, tylko problemy z dojazdem się pojawiają Wybiera się może ktoś z okolic Zabrza/Gliwic/Katowic i ma wolne miejsce na osobę z rowerem?
@lek Napisano 4 Października 2012 Napisano 4 Października 2012 Też się wybieram, bo brakuje mi jeszcze jednego startu na giga do generalki i jak dobrze pójdzie będe 8 lub 7 w M3
nabial Napisano 4 Października 2012 Napisano 4 Października 2012 szkoda tylko, ze to bedzie przejazdzka lesnymi drogami ppoz, a nie maraton mtb bez formy i entuzjazmu, ale bede
arek_wro Napisano 4 Października 2012 Napisano 4 Października 2012 Oj tam, oj tam. Ostatni etap Tour de France to też zwykła przejażdżka BM uczy się od najlepszych
inferek Napisano 4 Października 2012 Napisano 4 Października 2012 Też będę, może uda sie zająć te 4 miejsce w generalce pośród pozostałych chartów w M2 ;] I oby pogoda dopisała bo nie zamierzam do 20 siedzieć w aucie
nabial Napisano 4 Października 2012 Napisano 4 Października 2012 mini to nie charty predzej ci z giga
ssandraa Napisano 4 Października 2012 Napisano 4 Października 2012 W M2 zapowiada się niezła rywalizacja
YgreK Napisano 7 Października 2012 Autor Napisano 7 Października 2012 No, pochwalcie się jakie wyniki osiągnęliście! Ja na GIGA wygrałem M1 i 13/102 msc. OPEN. http://tomek-mtb.blogspot.com/2012/10/ogien-od-samego-poczatku-bike-maraton.html
mewek Napisano 8 Października 2012 Napisano 8 Października 2012 No, pochwalcie się jakie wyniki osiągnęliście! Ja na GIGA wygrałem M1 i 13/102 msc. OPEN. http://tomek-mtb.blo...ke-maraton.html Ooo, to bardzo ładny wynik! Gratulacje! Mi niestety szczęście nie dopisało i na kilka km przed metą złapałam kapcia. Szkoda bo podium w K2 na mega by było
@lek Napisano 9 Października 2012 Napisano 9 Października 2012 Ja byłem 23 Open Giga i 9 w M3. Gdybym miał więcej startów, a nie 7, to byłbym spokojnie w 8 lub 7 w generalce M3 Giga
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.