Skocz do zawartości

[bikemaraton] Świeradów Zdrój 6.10.2012

YgreK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć.

Kurcze, ale ten sezon szybko minął. Ktoś wybiera się z forumowiczów na ostatnią edycję Bike Maratonu "12 do Świeradowa?

Trasa zapowiada się raczej prosta... Powinno być szybko ;)

Żeby dopełnić generalkę (choć i tak się w niej nic nie zmieni :P ) jadę na GIGA :)

Napisano

Ja też się wybieram. Może raz w życiu dopisze mi szczęście w losowaniu i wygram tego scotta za 35 tauzenów ;) Maraton zapowiada się raczej lajtowo, więc jak nie będzie lało i nie wypruję się za szybko z sił to chyba się wybiorę na swoje pierwsze giga.

Napisano

Ja się wybieram, ale czy dotrę to zależy od tego, czy uda mi się transport znaleźć. Póki co dzwonię, pytam, pewnie jak zwykle się w piątek o 22 dowiem, że jednak ktoś ma miejsce :P

A chciałabym pierwszy raz w życiu pojechać mega :)

Napisano

Cześć.

Szukam transportu z okolic Katowic. Może ktoś przygarnie mnie i mój rower? :) Oczywiście dorzucam się do paliwa. Mój mail glynsky@interia.pl.

Pozdrawiam

michał

• Mod Team
Napisano

Mam żelazne postanowienie wystartowania, jedyny ból, że aktualnie siedzę na antybiotyku ale nie odpuszczę prawdopodobnie ostatniego maratonu w sezonie choćbym miał się czołgać pod górę :D

Napisano

Też bym się z miłą chęcią wybrała na ostatni maraton sezonu, tylko problemy z dojazdem się pojawiają :( Wybiera się może ktoś z okolic Zabrza/Gliwic/Katowic i ma wolne miejsce na osobę z rowerem? :)

Napisano

Też się wybieram, bo brakuje mi jeszcze jednego startu na giga do generalki i jak dobrze pójdzie będe 8 lub 7 w M3 :laugh:

Napisano

Też będę, może uda sie zająć te 4 miejsce w generalce pośród pozostałych chartów w M2 ;]

I oby pogoda dopisała bo nie zamierzam do 20 siedzieć w aucie :icon_confused:

Napisano

Ja byłem 23 Open Giga i 9 w M3. Gdybym miał więcej startów, a nie 7, to byłbym spokojnie w 8 lub 7 w generalce M3 Giga :sweat:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...