YgreK Napisano 2 Października 2012 Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Cześć. Kurcze, ale ten sezon szybko minął. Ktoś wybiera się z forumowiczów na ostatnią edycję Bike Maratonu "12 do Świeradowa? Trasa zapowiada się raczej prosta... Powinno być szybko Żeby dopełnić generalkę (choć i tak się w niej nic nie zmieni ) jadę na GIGA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 2 Października 2012 Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ja też się wybieram. Może raz w życiu dopisze mi szczęście w losowaniu i wygram tego scotta za 35 tauzenów Maraton zapowiada się raczej lajtowo, więc jak nie będzie lało i nie wypruję się za szybko z sił to chyba się wybiorę na swoje pierwsze giga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 2 Października 2012 Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ja się wybieram, ale czy dotrę to zależy od tego, czy uda mi się transport znaleźć. Póki co dzwonię, pytam, pewnie jak zwykle się w piątek o 22 dowiem, że jednak ktoś ma miejsce A chciałabym pierwszy raz w życiu pojechać mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 2 Października 2012 Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ja się wybieram.Trasa ma być lajtowa, ale muszę dać z siebie wszystko, bo generalka jeszcze nierozstrzygnięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glynsky Napisano 2 Października 2012 Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Cześć. Szukam transportu z okolic Katowic. Może ktoś przygarnie mnie i mój rower? Oczywiście dorzucam się do paliwa. Mój mail glynsky@interia.pl. Pozdrawiam michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 2 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Mam żelazne postanowienie wystartowania, jedyny ból, że aktualnie siedzę na antybiotyku ale nie odpuszczę prawdopodobnie ostatniego maratonu w sezonie choćbym miał się czołgać pod górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssandraa Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Też bym się z miłą chęcią wybrała na ostatni maraton sezonu, tylko problemy z dojazdem się pojawiają Wybiera się może ktoś z okolic Zabrza/Gliwic/Katowic i ma wolne miejsce na osobę z rowerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Też się wybieram, bo brakuje mi jeszcze jednego startu na giga do generalki i jak dobrze pójdzie będe 8 lub 7 w M3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 szkoda tylko, ze to bedzie przejazdzka lesnymi drogami ppoz, a nie maraton mtb bez formy i entuzjazmu, ale bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Oj tam, oj tam. Ostatni etap Tour de France to też zwykła przejażdżka BM uczy się od najlepszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Też będę, może uda sie zająć te 4 miejsce w generalce pośród pozostałych chartów w M2 ;] I oby pogoda dopisała bo nie zamierzam do 20 siedzieć w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 mini to nie charty predzej ci z giga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssandraa Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 W M2 zapowiada się niezła rywalizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Tamci to koksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2012 No, pochwalcie się jakie wyniki osiągnęliście! Ja na GIGA wygrałem M1 i 13/102 msc. OPEN. http://tomek-mtb.blogspot.com/2012/10/ogien-od-samego-poczatku-bike-maraton.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 No, pochwalcie się jakie wyniki osiągnęliście! Ja na GIGA wygrałem M1 i 13/102 msc. OPEN. http://tomek-mtb.blo...ke-maraton.html Ooo, to bardzo ładny wynik! Gratulacje! Mi niestety szczęście nie dopisało i na kilka km przed metą złapałam kapcia. Szkoda bo podium w K2 na mega by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ja byłem 23 Open Giga i 9 w M3. Gdybym miał więcej startów, a nie 7, to byłbym spokojnie w 8 lub 7 w generalce M3 Giga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.