stefe Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 Witam. Więc pytanie jak w temacie... czy znacie ciekawe trasy leśne i asfaltowe w Żaganiu i okolicach? Mam opracowanych już trochę tras... asfaltowych, leśnych czy też mieszanych, ale może ktoś ma pomysły na własne trasy? Sam jeżdżę w okolice Szprotawy, Brzeżnicy, Gorzupii, Jelenina, Żar... nieraz asfaltem nieraz lasem... często mieszane trasy. Nieraz trasy przy samym Żaganiu. A może ktoś chciałby też pojeździć po tych okolicach? Najczęściej jeżdżę sam, chociaż nieraz zdarza mi się namówić kogoś znajomego.
Ecia Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 Witamy. Zapoznaj się z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATóW - nazwa wątku była nieprawidłowa. Pozdrówko porządkowe .
stefe Napisano 10 Kwietnia 2006 Autor Napisano 10 Kwietnia 2006 A już myślałem, że coś na temat. I pytanko... po co pisać w temacie "wycieczki", jak piszę w dziale wycieczki rowerowe? i chodzi mi o trochę inną jazdę niż wycieczkowa... ale ten dział najbardziej odpowiadał.
geforce Napisano 6 Maja 2006 Napisano 6 Maja 2006 Witam. Więc pytanie jak w temacie... czy znacie ciekawe trasy leśne i asfaltowe w Żaganiu i okolicach? Mam opracowanych już trochę tras... asfaltowych, leśnych czy też mieszanych, ale może ktoś ma pomysły na własne trasy? Sam jeżdżę w okolice Szprotawy, Brzeżnicy, Gorzupii, Jelenina, Żar... nieraz asfaltem nieraz lasem... często mieszane trasy. Nieraz trasy przy samym Żaganiu. A może ktoś chciałby też pojeździć po tych okolicach? Najczęściej jeżdżę sam, chociaż nieraz zdarza mi się namówić kogoś znajomego. Czesc W koncu jakis maniak rowerowy . Chetnie bym poznal jakies nowe trasy szczegolnie w okolicach Szprotawy. Tam sie jeszce nie zaglebialem a podobno jest troche niezlych tras. Co do tras ktore preferuje to glownie kierunek na Wzgorza Zarskie przez wioske Siodlo i Kunice czarnym szlakiem. Niezle trasy znajduja sie tez okolicach Karlik i potem na Ilowe. Dukty lesne. Trasy na eletrownie w Pozarowie i Gorzupii tez sa niezle choc ostanio z malymi przygodami sie obylem . Jutro wybieram sie z kolezanka w kierunku Wzgorza Zarskie, Łazy, Mirostowice Gorne. Dolne, Stawnik i tamtych rejonow. Tez powinno byc ciekawie. Preferowane trasy - glownie lesne.
stefe Napisano 6 Maja 2006 Autor Napisano 6 Maja 2006 to gdybyś chciał gdzieś pojechać ze mną to kontakt masz w profilu. aha... teraz ze względu a to, że w dzień jest dosyć gorąco jeżdżę z rańca albo wieczorem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.