Skocz do zawartości

[wycieczki] Żagań i okolice

stefe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Więc pytanie jak w temacie... czy znacie ciekawe trasy leśne i asfaltowe w Żaganiu i okolicach? Mam opracowanych już trochę tras... asfaltowych, leśnych czy też mieszanych, ale może ktoś ma pomysły na własne trasy?

Sam jeżdżę w okolice Szprotawy, Brzeżnicy, Gorzupii, Jelenina, Żar... nieraz asfaltem nieraz lasem... często mieszane trasy. Nieraz trasy przy samym Żaganiu.

A może ktoś chciałby też pojeździć po tych okolicach? Najczęściej jeżdżę sam, chociaż nieraz zdarza mi się namówić kogoś znajomego.

Napisano

A już myślałem, że coś na temat.

I pytanko... po co pisać w temacie "wycieczki", jak piszę w dziale wycieczki rowerowe? i chodzi mi o trochę inną jazdę niż wycieczkowa... ale ten dział najbardziej odpowiadał.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Witam.

Więc pytanie jak w temacie... czy znacie ciekawe trasy leśne i asfaltowe w Żaganiu i okolicach? Mam opracowanych już trochę tras... asfaltowych, leśnych czy też mieszanych, ale może ktoś ma pomysły na własne trasy?

Sam jeżdżę w okolice Szprotawy, Brzeżnicy, Gorzupii, Jelenina, Żar... nieraz asfaltem nieraz lasem... często mieszane trasy. Nieraz trasy przy samym Żaganiu.

A może ktoś chciałby też pojeździć po tych okolicach? Najczęściej jeżdżę sam, chociaż nieraz zdarza mi się namówić kogoś znajomego.

Czesc

W koncu jakis maniak rowerowy B). Chetnie bym poznal jakies nowe trasy szczegolnie w okolicach Szprotawy. Tam sie jeszce nie zaglebialem a podobno jest troche niezlych tras. Co do tras ktore preferuje to glownie kierunek na Wzgorza Zarskie przez wioske Siodlo i Kunice czarnym szlakiem. Niezle trasy znajduja sie tez okolicach Karlik i potem na Ilowe. Dukty lesne. Trasy na eletrownie w Pozarowie i Gorzupii tez sa niezle choc ostanio z malymi przygodami sie obylem :036:. Jutro wybieram sie z kolezanka w kierunku Wzgorza Zarskie, Łazy, Mirostowice Gorne. Dolne, Stawnik i tamtych rejonow. Tez powinno byc ciekawie. Preferowane trasy - glownie lesne.

Napisano

to gdybyś chciał gdzieś pojechać ze mną to kontakt masz w profilu.

aha... teraz ze względu a to, że w dzień jest dosyć gorąco jeżdżę z rańca albo wieczorem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...