biker90 Napisano 2 Października 2012 Napisano 2 Października 2012 Witam, Co sądzicie o wyżej wymienionej latarce? pozdrawiam
Sol Napisano 2 Października 2012 Napisano 2 Października 2012 Na miasto ok - jako pozycyjne i jakiś tam doświetlacz. W teren bym z tym nie jeździł, za cienkie w uszach.
biker90 Napisano 2 Października 2012 Autor Napisano 2 Października 2012 Nie chodzi mi od razu by po górach jeździć po ćmoku, tylko jako tak jak to ująłeś dojazdówkę po w lesie. Czekamy na inne opinie jeszcze, może tak zapytam czy warta jest ta latarka swoje ceny
wojtasin Napisano 2 Października 2012 Napisano 2 Października 2012 Jeśli ta leśna droga będzie prosta i równa, to się nada, ale i tak wolałbym coś mocniejszego. Z tanich i bezproblemowych polecam sigmę lighster albo jakieś wynalazki z dx.com.
hassanbey Napisano 3 Października 2012 Napisano 3 Października 2012 Mam,posiadam, d..py nie urywa Tak jak piszą wcześniej, do miasta jako sygnalizator i na równe ścieżki.......aby kota zobaczyć. W teren miałem okazje pojechać......no cóż zwykłe oświetlenie z Lidla daje dużo więcej światła. Jeżeli chcesz kupić coś dobrego to bierz coś z produktów MACTRONIC. Cena nie mała....ale cóż, coś za coś
biker90 Napisano 3 Października 2012 Autor Napisano 3 Października 2012 A co polecacie do ceny max 110zł ewentualnie max 120zł wyższa cena to już odpada. Jakiś konkretny model i link do sklepu jeśli można
Lothar75 Napisano 3 Października 2012 Napisano 3 Października 2012 A co polecacie do ceny max 110zł ewentualnie max 120zł wyższa cena to już odpada. Jakiś konkretny model i link do sklepu jeśli można Jeśli do jazdy, względnie tylko przejazdu po lesie - wystarczy jakakolwiek latarka na diodach Cree. Ja mam taką latarkę i mocno się zdziwiłem mocą świecenia. Chińszczyzna jak wszystkie, ale u mnie od zeszłej zimy daje radę. Świeci może wg speców od oświetlenia rowerowego za wąsko, ale dla mnie wystarcza. W trybie max spokojnie można jechać nawet dość szybko po lesie. Na ulicę polecam jednak do sygnalizacji jakąś tanią lampkę mrugającą - pozycyjną, bo strobo z tej latarki mocno oślepia.
dziobolek Napisano 3 Października 2012 Napisano 3 Października 2012 Jakiś konkretny model i link do sklepu jeśli można Prosz... http://www.ebay.ie/itm/300677445326?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
biker90 Napisano 4 Października 2012 Autor Napisano 4 Października 2012 znalazłem coś takie bd to lepsze czy nie: http://allegro.pl/latarka-rowerowa-mactronic-scream-243-lumeny-hit-i2611631892.html
tobo Napisano 4 Października 2012 Napisano 4 Października 2012 http://www.light-test.info/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=39&Itemid=59&lang=pl możesz sobie porównać do innych.
biker90 Napisano 4 Października 2012 Autor Napisano 4 Października 2012 Spoglądając na tego Mactronica Screama fajnie oświetla nawet chyba się na nią zdecyduje jednak! Chyba nic lepszego w tej cenie nie znajdę
wojtasin Napisano 4 Października 2012 Napisano 4 Października 2012 Jako posiadacz lampki scream mówię: nie idź tą drogą. Kup albo to, co pokazał dziobolek, albo to, co pokazał Lothar. W innym wątku wkleiłem fotki porównujące świecenie scream i tego chińskiego wynalazku, zerknij, zanim ostatecznie zdecydujesz.
biker90 Napisano 6 Października 2012 Autor Napisano 6 Października 2012 Jednak się zdecydowałem na zakup tego Mactronica Screama w Bytomiu. Przynajmniej na przesyłce zaoszczędziłem Zobaczymy jak się będzie sprawdzać, dzisiaj chyba testy bd
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.