Skocz do zawartości

[sztyca] średnica 27,2 długa 370 - 400

mischa

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Witam!

Podepnę się do tematu, aby nie tworzyć niepotrzebnie nowego.

Potrzebuję sztycy o rozmiarze 27.2mm o długości 400mm i mam pytanie co sądzicie o tej sztycy: http://arnik.freshsite.pl/product_info.php...roducts_id=2605 czy jest wytrzymała? Czy lepiej kupić coś tańszego i równie dobrego? Proszę o porady.

Na wadze mi nie zależy, moje fundusze na ten cel to do 100zł

Za odpowiedzi z góry dziękuję.

Proszę o pomoc przy wyborze tej sztycy :rolleyes:

Myszę jak najszybciej zamówić sztycę.

• 2 tygodnie później...

Ten Ritchey Logic podobno się rozwala na śrubie i potem siodełko samo sie przestawia, ogólnie wiem, że ludzie go nie polecają. Ja właśnie od tygodnia jeżdżę na tym Boplighcie i jak na razie się spisuje dobrze, zobaczymy co czas pokaże.

Jesli nie ta sztyca ,to co polecacie jeszcze w tej cenie? Dzis gora jutro chcialbymkupic sztyce i nie wiem jaka bedzie dobra. Bo jak na swoja cene i dlugosc slyszalem ,ze ten ritchey jest stosunkowo lekki ,kolegi wazy 325g.

Z gory dzieki za pomoc

Za "plastikowe" części to raczej dziękuję

Karbon to wg Ciebie "plastik"...? :D

Ja polecę karbonowego Promax'a. Używam tej sztycy ponad półtora sezonu do typowego XC, wyścigów i maratonów. Ważę 78kg i sztyca sprawuje się rewelacyjnie. Niestety z tego co wiem jest tylko w rozmiarze 27.2x350mm...

"Plastik" to miało być w przenośni, wiem karbon- włókno węglowe. Poza tym nie wierzę w jakość firmy Promax, być może się mylę, ale i tak nie potrzebuję aż tak lekkich części w moim rowerze typu "czołg" :D więc wolałem kupić coś masywniejszego ze względu na moją wagę (85-90kg)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...