Mod Team Lookas 46 Napisano 9 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Przeprowadziłem się na drugą stronę wisły i mam teraz pytanie, który serwis rowerowy jest najlepszy na tarchominie :question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raffi Napisano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 O żesz w mordę kiedy parapetówa Tak na poważnie to nic nie slyszałem o tarchominie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 10 Kwietnia 2006 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Parapetówa to juz byla i to za kazdy parapet jedna :] Ale wolałbym info o tych serwisach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 http://bialoleka.masa.waw.pl/ > Serwisy rowerowe Ja wiosenny przegląd zawsze robię u Dudy [ http://www.rowery-duda.pl/ ] i jak do tej pory nie moge na nic narzekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scotimw Napisano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://bialoleka.masa.waw.pl/ > Serwisy rowerowe Ja wiosenny przegląd zawsze robię u Dudy [ http://www.rowery-duda.pl/ ] i jak do tej pory nie moge na nic narzekać. witam, a ja dudy nie polecam , oddalo mi rower bez skręconych sterów O ZGROZO, JUż NIGDY TAM MOJE KOłO NIE ZAJEDZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 15 Kwietnia 2006 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Byłem tam już 2 razy robią pozytywne wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Lookas, poza pozytywnym wrażeniem pozytywnie zrobili mi przegląd i mycie roweru, normalnie dawno mi tak cicho i dobrze nie jeździł :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Ok poszedłem dziś do dudy coby zrobić mały przegląd, skrucić łańcuch i wymienić rolki w tylnej przerzutce. Po ok 5 min czekania ( bo wszyscy zajęci i zalatani) spytałem : -czy można oddac rower na serwis? -tak ale do odbioru bedzie w poniedzialek ( stwierdziłem że to troche dziwne bo 1 maja :] ale niech im bedzie ) -Ok -dobra zaraz ktos przyjmie rower... mija kolejne 5-10min i nic :029: Zapytałem inną osobe o serwis, rozmowa przebiegła identycznie efekt także był identyczny :twisted: - po kolejnych 10 minutach stania jak kołek, chwyciłem rower i myknełem na politechnike tam gdzie zawsze robiłem dotychczasowe wszelkie przeglądy/naprawy. Ja rozumiem, że mają ruch w interesie rozpoczęcie sezonu etc jednak przyjęcie roweru na serwis trwa tyle co wypisanie kwitka ( na nowowiejskiej zajęło to całe 3minuty) . Więcej moja noga w serwisie dudy nie stanie koło także. Osobiki robiące przegląd rowerów także mojego zaufania nie wzbudzili, przez cały czas który tam spędziłem na stojaku montażowym stał jeden rower w którym tyle czasu "serwisant" regulował tylną przerzutke :034: Powiem więcej na wejściu zaczełem się zastanawiać czy na pewno trafiłem do serwisu który niby jest oficjalnym serwisem grupy Action-Ati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Cóż, masz pecha...mnie tam zawsze obsługują szybko i komfortowo. A jesli nie to potrafię się doprosić uwagi. Ale ja w ogóle dziwnym człowiekiem jestem więc luz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Mam troche inne podejście do tematu. To ja ide wydać moje pieniądze w ich firmie i to oni powinni się mną zainteresować, a nie na odwrót. Nie spotkałem się jeszcze z takim podejściem do klienta a raczej brakiem jakiegokolwiek podejścia :] Serwisy na nowowiejskiej mam przetestowane wszystkie, serwis w SkiTeam także i nie miałem takiej sytuacji jeszcze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 To niech stanie na tym że ja jeszcze takiej sytuacji nie miałem u Dudy, Ty na Nowowiejskiej Ja mam przetestowanego Dudę, Ty Nowowiejską Ty miałeś taką sytuację u Dudy, ja mógłbym [hipotetycznie] mieć na Nowowiejskiej [mimo Twoich zapewnień że tam coś takiego nie ma prawa się zdarzyć] Wilk syty i owca cała nie ma o czym gadać, idziemy spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.