Skocz do zawartości

[Serwis] Który najlepszy na tarchominie ?

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team

Ok poszedłem dziś do dudy coby zrobić mały przegląd, skrucić łańcuch i wymienić rolki w tylnej przerzutce.

Po ok 5 min czekania ( bo wszyscy zajęci i zalatani) spytałem :

-czy można oddac rower na serwis?

-tak ale do odbioru bedzie w poniedzialek ( stwierdziłem że to troche dziwne bo 1 maja :] ale niech im bedzie )

-Ok

-dobra zaraz ktos przyjmie rower...

mija kolejne 5-10min i nic :029:

Zapytałem inną osobe o serwis, rozmowa przebiegła identycznie

efekt także był identyczny :twisted: - po kolejnych 10 minutach stania jak kołek, chwyciłem rower i myknełem na politechnike tam gdzie zawsze robiłem dotychczasowe wszelkie przeglądy/naprawy.

Ja rozumiem, że mają ruch w interesie rozpoczęcie sezonu etc jednak przyjęcie roweru na serwis trwa tyle co wypisanie kwitka ( na nowowiejskiej zajęło to całe 3minuty) . Więcej moja noga w serwisie dudy nie stanie koło także. Osobiki robiące przegląd rowerów także mojego zaufania nie wzbudzili, przez cały czas który tam spędziłem na stojaku montażowym stał jeden rower w którym tyle czasu "serwisant" regulował tylną przerzutke :034: ;) Powiem więcej na wejściu zaczełem się zastanawiać czy na pewno trafiłem do serwisu który niby jest oficjalnym serwisem grupy Action-Ati ;)

• Mod Team

Mam troche inne podejście do tematu. To ja ide wydać moje pieniądze w ich firmie i to oni powinni się mną zainteresować, a nie na odwrót. Nie spotkałem się jeszcze z takim podejściem do klienta a raczej brakiem jakiegokolwiek podejścia :] Serwisy na nowowiejskiej mam przetestowane wszystkie, serwis w SkiTeam także i nie miałem takiej sytuacji jeszcze :]

To niech stanie na tym że ja jeszcze takiej sytuacji nie miałem u Dudy, Ty na Nowowiejskiej ;)

Ja mam przetestowanego Dudę, Ty Nowowiejską ;)

Ty miałeś taką sytuację u Dudy, ja mógłbym [hipotetycznie] mieć na Nowowiejskiej [mimo Twoich zapewnień że tam coś takiego nie ma prawa się zdarzyć] ;)

Wilk syty i owca cała nie ma o czym gadać, idziemy spać :):D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...