Legion84 Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Witam, czy ktoś z obecnych na forum serwisował rower w tym sklepie/serwisie http://www.sportsklep.com/ na ul. Domaniewskiej w Warszawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Ja swojego czasu robiłem to bardzo czesto. Ogólnie to polecam, fajny kontakt z goścmi z serwisu, mozna sobie z nimi pogadać, gdy maja mniej roboty to zawsze pogadałem sobie z nimi, zdarzyło się ze zrobili coś więcej co nie kosztowało mnie nic a im nie zajęło duzo czasu. No i przedewszystkim nigdy nie odstawili mi fuszerki, a rowerek serwisowali mi chyba wszyscy pracownicy serwisu (w zalezności kiedy do nich zajechałem) i nigdy nie miałem żadnego problemu od napędu przez hample po złożenie sterów->rozpadły mi sie i trzeba było kompletowac z jakiś uzywek których pozbywali się z innych rowerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irmgarda Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Ja swojego czasu robiłem to bardzo czesto. Ogólnie to polecam, fajny kontakt z goścmi z serwisu, mozna sobie z nimi pogadać, gdy maja mniej roboty to zawsze pogadałem sobie z nimi, zdarzyło się ze zrobili coś więcej co nie kosztowało mnie nic a im nie zajęło duzo czasu. No i przedewszystkim nigdy nie odstawili mi fuszerki, a rowerek serwisowali mi chyba wszyscy pracownicy serwisu (w zalezności kiedy do nich zajechałem) i nigdy nie miałem żadnego problemu od napędu przez hample po złożenie sterów->rozpadły mi sie i trzeba było kompletowac z jakiś uzywek których pozbywali się z innych rowerów miałam z nimi przyjemność, ale ostatecznie swoja meridke oddałam w rece panow ze sportbiku (ul. łodygowa) http://www.sport-bike.eu/ zmiany nie żałuję ogólnie do jakości usług w obu przypadkach, trudno sie doczepić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.