moize Napisano 30 Września 2012 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Siema, mam ofertę kupna RMD romeda v3 za 100zł, nie moge znaleźć żadnego info na temat tego widelca, koleżka mówi że v4 jest całkiem spoko i kosztuje 349zł nowy Wnioskując po cenie v4 i wnioskując że v3 jest nieco gorszy i podobny do cromaxa, nie wiem czy mi się opłaca kupywać używkę za 100zł, czy nowego cromaxa (który podobno jest szmelcem) za 149zł...co i o ile jest lepsze? Bo zaczyna mi się to wszystko mieszać i pierdzielić, mam sieczkę z mózgu, doradźcie proszę :PP(tak wiem cromax waży 1865g a v4 1465g) Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie, nie widzę działu dotyczącego widelców "Wszelkie pytania oraz dyskusje o amortyzatorach rowerowych przednich i tylnych." Wnioskuje że widelec nie jest amortyzatorem foto: No, i jeszcze dodam że jestem początkującym w streecie i nie katuje zbyt mocno sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.