Naprawiacz Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Już myślałem że mocowanie hamulca w amorku niema gwintu. Ale to byłaby chyba najdziwniejsza akcja jaką słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 To znaczy, że mało wiesz na ten temat. Mocowanie IS nie ma gwintu i nie ma nic w tym dziwnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czyzu6491 Napisano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2012 To znaczy, że mało wiesz na ten temat. Mocowanie IS nie ma gwintu i nie ma nic w tym dziwnego. tak, masz racje mocowanie is nie ma gwintu ale powiem ze sie tez zdziwilem, na szczescie oszerzyłem swoją wiedzę i juz wiem jak to sie mocuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naprawiacz Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Nie wiedziałem że chodzi o is. Myślałem że to post mont. Is już wyszedł z obiegu. Miałem prawo zle zrozumieć. Ale to nie upoważnia, niektórych do oceniania mojej wiedzy. Bo mało wiedzą na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 czyzu6491 nie to żebym brał Cię za słowa ale jeśli by Cię wybiło na 3 metry to rowere i Ciebie to by musieli zbierać ,bo byś siępołamał Ty i ten cube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Opis wypadku niezły, trzyma w napięciu. Co to za wycieczka była, nie brałeś udziału czasem w redbull rampage ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegis Napisano 6 Października 2012 Udostępnij Napisano 6 Października 2012 wolałbym sie szlifem połozyc, niz skakac 3m na rowerze(takiego pokroju)-nawet na Mecie bym sie obawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czyzu6491 Napisano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2012 red bull rampage to nie bylo a co do mojego lotu to to byly jakieś 3 metry a wiekzosc lecialem 0.5 metra nad ziemia. juz sie nie moge doczekac az przyjdzie do mnie ten adapter bo patrzenie na nowy amortyzator juz mnie irytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.