PROBAN Napisano 30 Września 2012 Napisano 30 Września 2012 Witam wszystkich na tym forum, jest to mój pierwszy post. Jeżdżę od czterech lat na sztywniaku - dartmoor street fighter (14"). W górach byłem nie raz i zaczął mi przeszkadzać brak zawieszenia z tyłu. I tu pytanie do Was: Czy ta rama, w rozmiarze M (nowszy model, pod koło 26") będzie dobra dla osoby posiadającej 172cm wzrostu ? Rama ma być używana do DH/FR/ czasem jakieś parkowe trasy lub też dojazdy. W sztywniaku jeździłęm zwykle z opuszczonym siodłem do praktycznie samego dołu i nie wiem, jak bardzo uciążliwa jest wysokość big hita. Jest tez drugi big hit ale w rozmiarze S - troszkę bardziej skatowany. Miał ktoś ? mógłby się ktoś wypowiedzieć, pomóc ? Może ktoś ma inną/lepszą propozycję na ramę do 1700 zł ?
tobo Napisano 30 Września 2012 Napisano 30 Września 2012 Bh to jeden z najpopularniejszych rowerów na forum emtb.pl Tam znajdziesz wszystko co cię interesuje na ten temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.