sulex Napisano 29 Września 2012 Napisano 29 Września 2012 witam, potrzebuje szybkiej pomocy. Zepsułem gwint w lewej korbie, mam już na wymianę ale nie potrafię wyjąć tej starej. Odkręciłem śrubę, próbuję wyciągnąć ale ta korba ani drgnie. Proszę o pomoc. Będę bardzo wdzięcznyJeśli zły dział, to proszę o przeniesienie.
Mod Team sznib Napisano 29 Września 2012 Mod Team Napisano 29 Września 2012 Musisz mieć ściągacz do korb, sama tak sobie nie zejdzie. Możesz też spróbować pojeździć trochę z odkręconym ramieniem, jest szansa że się poluzuje.
Naprawiacz Napisano 29 Września 2012 Napisano 29 Września 2012 Bez sciągacza nigdy jej nie zdejmiesz. Podjedz do serwisu i niech CI zciągną.
sulex Napisano 29 Września 2012 Autor Napisano 29 Września 2012 mam ściągacz mam ściągacz Coś próbuje tym ściągaczem ale też nie chce zejść (( Ratunku
Naprawiacz Napisano 29 Września 2012 Napisano 29 Września 2012 Wkręć ściągacz mocno do korby. Potem kręć śrubą ściągającą aż zejdzie korba. Czasem trzeba użyć sporo siły do tego.
Mod Team mrmorty Napisano 29 Września 2012 Mod Team Napisano 29 Września 2012 było na forum sporo o tym, zamykam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.