Skocz do zawartości

[ budowanie fixa ] Potrzebne pare porad, pare wskazówek, troche pomocy.

jspecu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oj chyba źle Ci się wydaje bo czytam ten temat od początku i opadają mi ręce. jspecu prosi o porady, magik2208 ich udziela a on dalej swoje, jakby wcale tego nie czytał. A tą swoją poradą dowaliłeś jak łysy o kant kuli, mogłeś sobie darować.

Napisano

hehehe jaja na tym forum sie dzieja.. Lamy sieja zamety, a ostatni wpis chyba nie byl do Ciebie Hablababla :thumbsup:

A jubilat jak najbardziej!! Moze jeszcze jak poszuka to wygrzebie gdzies pelikana albo wigry 3 :icon_cool:

Napisano

A no fakt, po prostu odebrałem to w ten sposób że niby nie czytałem tematu a pi...ole że ręce mi opadają. No bez przesady jak już mamy mu coś poradzić to niech to ma ręce i nogi ale niech i on ogarnie

Napisano

HAHA ni jasne że nie do Ciebie tylko do autora bo jak zauważyłeś klepie swoje cały czas a przecież jest ponad 200 stron i wystarczy przeczytać kilkadziesiąt by mieć już sporo informacji i ogony obraz ale jak się nie chce nawet poszukać...temat do zamknięcia.

Napisano

a jeśli bym wybrał tego fishera to da sie z tego coś zrobic po wymianie widelca np? Co sprawia w ramie, ze jedna jest "zwinna" a druga nie, i czy da sie cos z tym zrobic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...