BartekWro Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Czy orientujecie się której firmy logo widoczne jest na zdjęciu? Jest to jedyny logotyp na ramie. Normalnie nie zainteresowałbym się tym gdby nie fakt, że rower wyposażony w osprzęt Shimano Deore XT (manetki) i przerzutkę tylną Deore LX. Na chwilę obecną nie mam większej ilości zdjęć. Rama jest aluminiowa i nie jest amortyzowana. Klasyczna MTB. Rama przy piaście tylnej ma charakterystyczny kwadratowy kształt. http://imageshack.us/photo/my-images/707/imagekllu.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 to tutaj w ogole jest jakies logo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekWro Napisano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2012 to tutaj w ogole jest jakies logo? Liczyłem na to, że się dowiem jutro wrzucę więcej zdjęć, więc jeśli możesz nie usuwaj jeszcze postu. Zależy mi na identyfikacji tej ramy. No chyba że ktoś to rozszyfruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.