e39 Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Witam. Przymierzam się do sprzedaży i kupna nowego widelca i dręczy mnie jedna myśl, Mianowice w rurze sterowej jest gwint w który wkręca się śrubę która łączy widelec z mostkiem i dociska je do siebie i czy przy kupnie nowego widelca ona będzie na swoim miejscu bądź w zestawie czy muszę wyjmować ze starego? Zdjęcie tej części w załączniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ten element to gwiazdka. Musisz kupić nową, ale to kwestia kilku złotych. Potem jeszcze trzeba ją wbić, ale o tym myślę, że znajdziesz informacje, skoro wiesz już, co to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e39 Napisano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2012 ok. Dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 28 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Gwiazdka zawsze jest w komplecie ze sterami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 jak byś potrzebował to mam zapasową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e39 Napisano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2012 na razie nie potrzebuje bo muszę sprzedać stary widelec i dopiero będę się rozglądał za nowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moize Napisano 30 Września 2012 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 gwiazdkę możesz też kupić oddzielnie od sterów, nie koniecznie z nimi Nabiją Ci to za 10zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.