zackass1 Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 Sprawa wygląda tak, że odwiedziłem wszystkie znane mi sklepy rowerowe w Jeleniej Górze (kopernika, poznańska 4, rowerowy.com, giant, ktm) i nie ma tam dla mnie butów. Planuję więc wyprawę poza "rowerową stolicę polski". Interesują mnie buty typowo turystyczne, w których da się w miarę normalnie chodzić, na razie biorę pod uwagę accenty traffic/terrano albo któryś z niższych modeli shimano np. mt-43. Zna ktoś sklepy, w których znajdę coś w tym stylu? Może być i w Czechach.
elkaziorro Napisano 29 Września 2012 Napisano 29 Września 2012 Sprawdź na necie ofertę XTRabike i Bikestacji, w razie co do Bolesławca nie daleko. Jest też duży sklep w Libercu, ale nazwy niestety nie pamiętam. Zawsze można się wybrać na wycieczkę zaliczając przy okazji Jested
maclaska Napisano 29 Września 2012 Napisano 29 Września 2012 W chainreaction byly mt32 za grosze-ok 25 funtow.Rewelacyjne nie sa-tylko sznurowki,bez rzepow,ale jako turystyczne-spd mi sie spradwdzaja,kupilem swoje za mniej wiecej tyle w decu i IMO tyle sa warte. Ani zeta wiecej;)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.